Ting-Town ברביקיו כריך בשר דורש מסביב 7 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 390 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ סיידר, חרדל, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . , שהוא מוצק. נסו כריכי בשר ברביקיו טינג טאון, רוסטביף על הברביקיו., ו תבשיל בשר ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב, לשלב את הסלרי, בצל, שום, קטשופ, רוטב ברביקיו, חרדל, בירה, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום, אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל בקערה; מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
דיאט קרם סודה
דגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 פאונד חוואר קצוץ
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מניחים את צלי צ ' אק בתנור איטי.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אק צלי בקר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
יוצקים את הרוטב באופן שווה על הבשר. מכסים ומבשלים את הצלי על גבוה במשך 3 שעות. להפחית את החום נמוך, ולהמשיך לבשל עד רך מאוד, על 4 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
בערך 1/2 שעה לפני ההגשה, להסיר את צלי צ ' אק מן הבישול האיטי לגרוס את הבשר עם מזלג גדול. להחזיר את הבשר לבישול איטי, וטבח חשף כך הרוטב מתעבה, על נמוך במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אק צלי בקר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
כדי לשרת, לטבול את הצדדים השטוחים של לחמניות המבורגר לתוך הרוטב העליון עם בשר.