Trenette עם חצילים ובזיליקום פסטו
Trenette עם חצילים ובזיליקום פסטו נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 416 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 44 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, חצילים, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Trenette עם Jalapeño פסטו, פסטת קישואים וחצילים בפירורי לחם w / Chive-Basil Pesto, ו מיני חצילים Parm, עגבניות שרי קלוי, פסטו בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור פסטו: בבלנדר או מעבד מזון, דופק את בזיליקום, צנוברים, שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל עד קצוץ דק. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף את השמן עד התערובת חלקה ועבה.
מוסיף את הגבינה והדופק עד רק incorporated. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. תניח בצד.
עבור הפסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מסננים ושומרים על כוס 1 של מי הפסטה.
שים את הפסטה לתוך קערת הגשה גדולה ולהוסיף 1/2 כוס הפרמזן. לזרוק עד מצופה.
במחבת גדולה ולא דביקה, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את החצילים ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד החציל הופך חום זהוב, על 8 דקות.
הסר את המחבת מהחום וקריר מעט.
מוסיפים את הפסטו וזורקים עד שהחציל מצופה.
מוסיפים את תערובת החצילים לקערה המגישה עם הפסטה וזורקים עד שכל המרכיבים מצופים. דלל את הרוטב עם קצת מי פסטה, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מפזרים את הגבינה הנותרים ומגישים.
הערה של קוק: כדי טוסט צנוברים, לסדר אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים בתנור f שחומם מראש 350 מעלות עד קלוי קל, על 5 עד 6 דקות. מגניב לחלוטין לפני השימוש.