קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

Tres Leches עוגה עם תותים

Tres Leches עוגה עם תותים
אם יש לך בערך 5 שעות ו-45 דקות כדי לבלות במטבח, Tres Leches עוגה עם תותים יכול להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 423 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל דרום אמריקאי. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מקל קינמון, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Tres Leches עוגה עם תותים, Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), ו Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה קלה זכוכית 9 על 13 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה ומלח. בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם המשוט, להכות את הביצים עם הסוכר 1 כפית של וניל במהירות בינונית גבוהה עד אור מאוד רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים חצי מתערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה עד שרק התאגדו. בהדרגה להוסיף את כל החלב, ולאחר מכן לערבב את תערובת הקמח הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה ואופים במשך 25 דקות, או עד שמרכז העוגה קופץ בחזרה למגע.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
להעביר את תבנית האפייה למתלה ולתת את העוגה מגניב לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
בינתיים, בסיר בינוני, לטאטא את הקרם עם חלב מאודה, מקל קינמון וציפורן ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. להפחית את החום ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הסר מהחום, לכסות ולתת תלול במשך 10 דקות.
8
בקערה חסינת חום, לשלב את חלב מרוכז עם 1 כפית הנותרים של וניל וקינמון הקרקע. מסננים את תערובת הקרם התלול לתוך חלב מרוכז ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
בואו מגניב במשך 20 דקות.
10
באמצעות מזלג, לתקוע חורים בכל רחבי העוגה מקורר. בהדרגה לשפוך את תערובת החלב על העוגה כולה. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
בקערה, לזרוק בעדינות את התותים עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
13
חותכים את העוגה ומגישים עם תותים, קצפת ונענע.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)