תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Tsimis של מייל סוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. אם יש לך מיץ לימון, זנגביל טחון, מלח קריסטל יהלום כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו צימיס, הצ'ימס של אמא (צימיס), ו צ'ימיס בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 ° F. במחבת צלייה, לזרוק את הגזר עם שמן, מלח ופלפל. מבשלים בתנור, ערבוב מדי פעם, עד הגזר הם משחימים קלות ומכרז במקצת, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
פלפל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
2
בינתיים, לשלב את הדבש, מיץ מ 1 1/2 לימונים (להזמין את החצי לימון הנותרים), טימין, ו 1/3 כוס מים במחבת גדולה או מחבת. מביאים לרתיחה ומבשלים את התערובת על חום בינוני גבוה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר ולהשליך את הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
לימון
דבש
מיץ
טימין
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
כאשר הגזרים נעשים בישול, יוצקים את הגזרים, שזיפים מיובשים, וצימוקים לתוך המחבת עם תערובת הדבש ומערבבים מעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גזר
צימוקים
שזיפים מיובשים
דבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הג ' ינג ' ר והקינמון ומבשלים את תערובת הגזר-דבש על חום בינוני-גבוה, מתערבבים לעתים קרובות, עד שהנוזל מצטמצם לזיגוג עבה, 10 עד 15 דקות. לאחר מכן להוסיף את זרעי חמניות ומיץ מ הנותרים 1/2 לימון ולהסיר את המחבת מהחום. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.