Turducken
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ו primal hor d ' oeuvre? טורדקן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 763 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תיבול קריאולי, נקניק ורוטב צדפות, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות . עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: Turducken, Turducken, ו טורדקן פו בויז..
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
הניחו את עור העוף על מגש והתבשלו בנדיבות עם מלח, פלפל ותבלינים קריאוליים.
הניחו את צד העור של הברווז על גבי העוף והתבשלו בנדיבות עם מלח, פלפל ותבלינים קריאוליים. מכסים ומקררים.
הניחו את צד העור של תרנגול ההודו על משטח שטוח. מכסים בשכבה של נקניק קר ורוטב צדפות ודוחפים את הרוטב לרגל ולחללי הכנף כדי שייראו כאילו עדיין יש בהם עצמות.
הנח את הברווז על גבי העור בצד טורקיה למטה ולכסות אותו עם שכבה של רוטב קר.
הנח את העוף על גבי עור הברווז בצד למטה ולכסות אותו עם שכבה של רוטב קר.
בעזרת עוזר, להביא את הקצוות של העור טורקיה למעלה להדק אותם יחד עם קיסמים. השתמש בחוט המטבח כדי תחרה סביב הקיסמים כדי לעזור להחזיק את תרנגול ההודו הממולא יחד. בזהירות למקם את turducken, השד למעלה במחבת צלייה גדולה.
צלי מכוסה במשך 4 שעות או עד turducken הוא חום זהוב. המשך לצלות שנחשפו במשך 1 שעה או עד מדחום בשר מוכנס דרך רשם הירך 180 מעלות F. ומדחום מוכנס דרך רישומי המילוי 165 מעלות F. בדוק את turducken כל כמה שעות כדי להשרות ולהסיר נוזל עודף. יהיו מספיק מיצי פאן לגלון של רוטב. לגלף ולשרת.