תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל את Turducken של כדורי גבינה. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך שקדים, פלפל, גבינת צ'דר חדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Turducken, Turducken, ו טורדקן פו בויז. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מורחים את החלק העליון ואת הצדדים (אבל לא את החלק התחתון) של הגבינה שטף או bloomy-רינד עם 2 כפות של גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
גבינה
מורחים
בקר
2
מניחים על משטח עבודה בנדיבות העונה בכל רחבי עם פלפל. לחץ בחוזקה על צ ' וריסו לתוך גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
צ ' וריסו
פלפל
3
מניחים את Manchego ו 1/2 כוס גבינת שמנת בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה במהירות בינונית עד בשילוב, כ -30 שניות. באמצעות מרית גומי, לגרד את התערובת לידיים שלך וליצור אותו לדיסק דק גדול מספיק כדי לעטוף מעל לחלוטין encase את שכבת chorizo. (אתה לא צריך לשטוף את המיקסר בין שכבות.) לעטוף את דיסק Manchego על שכבת chorizo ולחץ בחוזקה על כל הצדדים, כך שהוא שומר. לחץ בחוזקה את התאנים לתוך שכבת Manchego.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
גבינת מנצ ' גו
צ ' וריסו
תאנים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
מרית
קערה
4
מניחים את Emmentaler ו 1/2 כוס גבינת שמנת לתוך קערת המיקסר והכה במהירות בינונית עד בשילוב, על 30 שניות. באמצעות מרית גומי, לגרד את התערובת לידיים שלך וליצור אותו לדיסק דק גדול מספיק כדי לעטוף מעל לחלוטין encase את שכבת התאנה. לעטוף את הדיסק Emmentaler על שכבת התאנה ולחץ בחוזקה על כל הצדדים, כך שהוא שומר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
גבינה שוויצרית
תאנים
ציוד שתשתמש בו
מרית
בלנדר
קערה
5
שלב את הפטרוזיליה ועירית בקערה קטנה ולחץ בחוזקה את התערובת לתוך שכבת Emmentaler.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצרית
פטרוזיליה
עירית
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מניחים את הצ ' דר ו 1/2 כוס גבינת שמנת לתוך קערת המיקסר והכה במהירות בינונית עד בשילוב, על 30 שניות. באמצעות מרית גומי, לגרד את התערובת לידיים שלך וליצור אותו לדיסק דק גדול מספיק כדי לעטוף מעל לחלוטין encase את שכבת העשב. עטפו את דיסק הצ ' דר על שכבת העשב ולחצו בחוזקה על כל הצדדים, כך שהוא יישאר. לחץ בחוזקה על אגס אסיה לתוך שכבת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
אגס אסייתי
גבינת צ ' דר
ציוד שתשתמש בו
מרית
בלנדר
קערה
7
מניחים את הגבינה הכחולה 3/4 כוס גבינת שמנת לתוך קערת המיקסר והכה במהירות בינונית עד בשילוב, כ -30 שניות. באמצעות מרית גומי, לגרד את התערובת לידיים שלך ולחץ אותו באופן שווה על אגס אסיה לחלוטין encase את שכבת אגס אסיה. לחץ בחוזקה על האגוזים לתוך שכבת הגבינה הכחולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
גבינה כחולה
אגס אסייתי
אגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
מרית
בלנדר
קערה
8
מניחים את גבינת העזים ואת 3/4 כוס הנותרים של גבינת שמנת לתוך קערת המיקסר והכה במהירות בינונית עד בשילוב, על 30 שניות. באמצעות מרית גומי, לגרד את התערובת לידיים שלך ולחץ אותו באופן שווה על האגוזים כדי לעטוף לחלוטין את שכבת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
גבינת עיזים
אגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
מרית
בלנדר
קערה
9
מערבבים את השקדים, פקאן, ובייקון בקערה קטנה ולחץ בחוזקה את התערובת לתוך שכבת גבינת עיזים. באמצעות מרית אופסט או גדול, יציב שטוח, להעביר את כדור הגבינה צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
שקדים
גבינה
פקאנים
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מרית
קערה
10
מגישים עם קרקרים או פרוסות באגט. אם לא משרת באופן מיידי, מכסים ומקררים. אפשר לכדור הגבינה המקורר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה.