קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות33
מגזין

Txilindron de Cordero (תבשיל כבש)

Txilindron de Cordero (תבשיל כבש)
טסילינדרון דה קורדרו (תבשיל כבש) הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם יין, פלפלים קלויים בבקבוק, כתף כבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תבשיל טלה של ג'ו, תבשיל טלה, ו תבשיל טלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים טלה במלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
2
מחממים תנור הולנדי גדול מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
הוסף חצי כבש, בראונינג מכל הצדדים, ולהסיר כבש מהמחבת. חזור על הליך עם כבש שנותר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים בצל למחבת; מטוגנים 4 דקות או עד להשחמה קלה. מערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים כבש, יין ושום, ערבוב לשלב. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 שעה או עד כבש רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים בפלפלים; מכסים ומבשלים 15 דקות או עד שה הוא רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)