Vacherins עם סורבה פטל ברי מעורב-רוטב הל
Vacherins עם סורבה פטל ו ברי מעורב - רוטב הל נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 438 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פירות יער, הל טחון, קרם של טרטר, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פירות יער מעורבים עם סורבה לימון, אומר שלום לקיץ-פירות יער מעורבים & בננה סורבה, ו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור (מתכונים דומים).
הוראות
עמדה 1 מתלה בשליש התחתון ו 1 מתלה בשליש העליון של התנור; מחממים עד 200°f. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. באמצעות 3 1/4-ל 3 1/2 אינץ ' קוטר חותך עוגיות כתבנית, עקבות בכבדות 4 עיגולים על כל גיליון קלף. סובב קלף כך שצדדים מסומנים כלפי מטה (עיגולים יופיעו דרך).
להקציף סוכר קורנפלור בקערה בינונית להתמזג. באמצעות כבד חובה או מיקסר חשמלי כף יד על מהירות בינונית גבוהה, לנצח לבנים בקערה גדולה עד קצף, על 1 דקה.
הוסף קרם של טרטר; לנצח עד פסגות רכות טופס, על 1 דקה.
להוסיף תערובת סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד הלבנים הם נוקשים מאוד מבריק, לפחות 4 דקות עם מערבל כבד חובה 6 עד 8 דקות עם כף יד. סקופ מרנג מספיק לתוך שקית מאפה מצויד קצה כוכב בינוני כדי למלא 1/3 מלא. מקטרת נקודה קטנה של מרנג תחת קלף בכל פינה של גיליונות אפייה. לחץ על קלף על נקודות.
החל במרכזו של מעגל מסומן 1, מרנג צינור ספירלה רציפה כדי למלא את המעגל לחלוטין. מעגל מקצפת 1 על קצה מעגל הבסיס, ויוצרים שפה עומדת. חוזר, צנרת 2 עיגולים נוספים על גבי הראשון, ויצרו גביע מרנג. צינור 3 כוסות יותר על גיליון, מילוי שקית עם מרנג לפי הצורך. צינור 4 כוסות על גיליון שני.
אופים מרנג 3 שעות ללא פתיחת דלת תנור (צדדים של מרנג עשויים להתיישב מעט). כבה את התנור; תן למרינג לעמוד בתנור סגור במשך הלילה להתייבש לחלוטין. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. לאחסן אטום בשכבה אחת.)
לטאטא ריבה, סוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס וריבה נמס. מרתיחים עד רוטב מתעבה והוא מופחת נדיב 3/4 כוס, לטאטא לעתים קרובות, כ 7 דקות.
מוסיפים פירות יער והל; מערבבים בעדינות.
הסר מהחום; תן לעמוד 1 שעה להפשיר פירות. כיסוי; צמרמורת לפחות 2 שעות ועד 1 יום.
סקופ סורבה לתוך vacherins. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לעטוף בחוזקה; להקפיא. אם אתה להקפיא את vacherins, מרנג יהיה רך ולעיס ולא פריך. הרוטב נגמר.
מקשטים עם פירות יער ונענע.