קושירגיל
מוכן ב12 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

Zesty איטלקי מוקפץ בצל, פלפל וכריך בשר

Zesty איטלקי מוקפץ בצל, פלפל וכריך בשר
מתכון Zesty איטלקית בצל מטוגן, פלפל וכריך בשר מוכן בערך 12 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 78 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גלילי צוללת, 1/4 כוס קראפט לייט zesty רוטב איטלקי, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Slow-Cooker Zesty בשר איטלקי טיפים, תפוח מוקפץ, בצל ופלפל, ו כריך חומוס בגריל + בצל מטוגן, עגבניות וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ומערבבים בצל ופלפלים בלבישה במחבת בינונית על חום בינוני 5 דקות. או עד ירקות הם פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף בשר; לזרוק מעיל. מבשלים על אש בינונית נמוכה 2 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מילוי לחמניות עם תערובת בשר; העליון עם פלפלים כבושים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo