א 'עד ת' עוגיות שוקולד צ'יפס הכל-אבל-המטבח-כיור עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 60. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים דורש תמצית ונילן, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חמאה ומייס טחון. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 12%, וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: א 'עד ת' הכל-אבל-המטבח-כיור עוגיות שוקולד צ'יפס, כיור מטבח עוגיות שוקולד צ'יפס, ו עוגיות כיור מטבח.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים דפי עוגיות. מנפים יחד קמח, סודה לשתייה, מלח, קינמון, מייס, אגוז מוסקט וציפורן; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
ציפורן
עוגיות
מוסקט
קמח לכל מטרה
מייס קרקע
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה, סוכר חום, סוכר לבן עד חלקה. מקציפים פנימה את הביצים אחת אחת ואז מערבבים חלב ווניל. מערבבים בהדרגה את החומרים המנופים עד לקבלת תערובת אחידה. בעזרת כף עץ מערבבים פנימה את הקורנפלקס, שיבולת השועל, הקוקוס, השוקולד צ ' יפס ואגוזי המלך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
סוכר חום
סוכר מגורען
קורנפלקס
קוקוס
וניל
אגוזי מלך
חמאה
קרם
ביצה
חלב
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
קערה
3
מרדדים את הבצק לכדורים בגודל אגוז, ומניחים 2 סנטימטרים זה מזה על יריעות עוגיות מוכנות; משטחים מעט.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
אגוזי מלך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה למשך 5 דקות לפני שמעבירים לרשת להתקרר לחלוטין. מצאתי כי מעט תחת אפייה אלה תשואות עוגיות לעיס להפליא!
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות שוקולד צ ' יפס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.