קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות43
מגזין

שוקולד ' סדק

שוקולד ' סדק
שוקולד ' סדק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 5154 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 343 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", חמאה, קרקרים מלוחים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד שוקולד מריר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות שוקולד כפולות עם קרם חמאה שוקולד מריר כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: שוקולד קרמל קראק (ers), שוקולד טופי מצה קראק, ו שוקולד קוקוס Paleo קראק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו 12 x 17 מחבת גליל ג 'לי אינץ' עם לסכל.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים קרקרים מלוחים בצד למעלה בצד לצד במחבת בחוזקה ככל האפשר מבלי חופפים. השתמש חתיכות מלוחים כדי למלא את כל הפערים בתחתית המחבת. תניח בצד. קוצצים שוקולד כך חתיכות הם בערך בגודל של שבבי שוקולד סטנדרטיים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחיםקרקרים מלוחים
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בסיר בינוני להמיס חמאה על חום בינוני ערבוב לעתים קרובות עם מרית. לאחר החמאה נמסה, להוסיף סוכר חום ערבוב וניל לשלב. לבשל במשך כ 5 דקות או עד התערובת היא צבע חום כהה אפילו החלה בועה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
הסר מהחום ושופכים על קרקרים באמצעות מרית כדי להפיץ רוטב.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחיםקרקרים מלוחים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
אופים קרקרים במשך 5 דקות או עד תערובת חמאה מתחיל בועה.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מהתנור ומפזרים באופן שווה עם שוקולד המאפשר לחום להמיס את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מורחים שוקולד באופן שווה עם המרית כך שכל הקרקרים מכוסים לחלוטין. מקררים עד ששוקולד מתקשח. תתפרק ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לכריכהלכריכה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה