שוקולד ' סדק
שוקולד ' סדק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 5154 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 343 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", חמאה, קרקרים מלוחים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד שוקולד מריר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות שוקולד כפולות עם קרם חמאה שוקולד מריר כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: שוקולד קרמל קראק (ers), שוקולד טופי מצה קראק, ו שוקולד קוקוס Paleo קראק.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 12 x 17 מחבת גליל ג 'לי אינץ' עם לסכל.
מניחים קרקרים מלוחים בצד למעלה בצד לצד במחבת בחוזקה ככל האפשר מבלי חופפים. השתמש חתיכות מלוחים כדי למלא את כל הפערים בתחתית המחבת. תניח בצד. קוצצים שוקולד כך חתיכות הם בערך בגודל של שבבי שוקולד סטנדרטיים ולהניח בצד.
בסיר בינוני להמיס חמאה על חום בינוני ערבוב לעתים קרובות עם מרית. לאחר החמאה נמסה, להוסיף סוכר חום ערבוב וניל לשלב. לבשל במשך כ 5 דקות או עד התערובת היא צבע חום כהה אפילו החלה בועה.
הסר מהחום ושופכים על קרקרים באמצעות מרית כדי להפיץ רוטב.
אופים קרקרים במשך 5 דקות או עד תערובת חמאה מתחיל בועה.
הסר מהתנור ומפזרים באופן שווה עם שוקולד המאפשר לחום להמיס את השוקולד.
מורחים שוקולד באופן שווה עם המרית כך שכל הקרקרים מכוסים לחלוטין. מקררים עד ששוקולד מתקשח. תתפרק ותגיש.