אבא וורבקס
אבא וורבקס עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתייה, פונדנט שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: הדרך של אבא פשטידת רועים, Carbonara של אבא, ו Pimm אבא.
הוראות
ציוד מיוחד: שקית מאפה עם קצה לקשט וחותך עוגיות עניבת פרפר
עבור הבלילה עוגה: מחממים את התנור ל 325 מעלות f. קו מחבתות קאפקייקס עם 30 ספינות קאפקייקס.
מנפים יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה בקערה גדולה ומניחים בצד. בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף משוט, שמנת הסוכר והביצים עד צהוב בהיר בצבע, על 3 דקות.
הוסף את החומרים מנופים ומערבבים עד incorporated.
מערבבים ביוגורט. לגרד את הצדדים של הקערה, להוסיף את הנמל וניל לערבב עד incorporated.
מלא את ספינות הקאפקייקס שלושה רבעים מלאים בבלילה.
אופים עד שקיסם שיניים מוכנס יוצא נקי, כ -25 דקות.
בואו הקאפקייקס להתקרר 15 דקות, ולאחר מכן למשוך אותם מן המחבתות ולמקם על מדף קירור או תבנית אפייה להתקרר לחלוטין.
עבור ציפוי קרם חמאה: בקערה של מערבל דוכן עם מצורף whisk, לשלב את החלבונים ביצה קרם של טרטר שוט במהירות בינונית עד קצף.
הוסף 1 1/2 כוסות של סוכר שוט במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
בסיר, מערבבים את הסוכר 1/2 כוס הנותרים לתוך מים 1/2 כוס. שים מדחום ממתקים במחבת ומניח את המחבת על חום בינוני גבוה. כאשר הסירופ הפשוט מגיע לשלב הכדור הרך (235 עד 245 מעלות F), מיד לשפוך אותו לתוך חלבוני הביצה בעוד המיקסר הוא על מהירות נמוכה. לאחר כל הסירופ מתווסף, להפוך את המיקסר גבוה שוט עד לתחתית הקערה הוא מגניב, על 15 דקות.
מוסיפים את החמאה ואת השוט עד חלקה ומשיי.
מוסיף את הוניל ומערבבים עד incorporated.
עבור פגז שוקולד לבן: ממיסים את השוקולד הלבן בדוד כפול. הפוך כל cupcake במהופך לטבול את השוקולד נמס; להפריש להקשיח.
שים את הציפוי בשקית מאפה עם קצה לקשט הרצוי. צינור אחד מערבולת נמוכה של ציפוי על גבי כל עוגה.
מפזרים פניני דגנים מצופות שוקולד.
מרדדים את שוקולד הדוגמנות עם מערוך וחותכים לצורות עניבת פרפר.
מניחים אחד על גבי כל קאפקייק חלבית.