אבוקדו ממולא בייקון
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אבוקדו ממולא בייקון, אבוקדו ממולא, ו אבוקדו ממולא עם פירות ים.
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
לנקז פרוסות בייקון על מגבות נייר; להתפורר.
מערבבים חמאה, סוכר חום, חומץ, רוטב סויה ושום בסיר; מבשלים ומערבבים תערובת על חום בינוני עד שהסוכר מומס, כ -10 דקות.
מפזרים חצאי אבוקדו עם מלח; למלא כל חצי עם בייקון מתפורר.
מרכיבים
4אבוקדו-חצוי, מגולגל, וקליף8פרוסות1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 זיתים ממולאים בפימיינטו2ציפורןשום, קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח לפי הטעם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 לחמניות שומשום, מפוצלות