אבזם אוכמניות
אבזם אוכמניות דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 405 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. אם יש לכם אבקת אפייה, אוכמניות, אגוז מוסקטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 408 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אבזם אוכמניות, אבזם אוכמניות, ו אבזם אוכמניות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור העוגה:מחממים התנור ל 375 מעלות F.
תרסיס 9 על ידי 9 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת עם תרסיס nonstick ולהניח בצד.
בקערת ערבוב בינונית לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח וג ' ינג ' ר הקרקע. תניח בצד.
בקערה של מערבל לעמוד, עם מצורף ההנעה, להכות יחד את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, כ 1 דקה.
מוסיפים את הביצה ומכה עד משולב היטב, כ -30 שניות.
הוסף 1/3 של תערובת הקמח והכה במהירות נמוכה רק עד incorporated ולאחר מכן להוסיף 1/3 של החלב והכה עד incorporated. חזור, לסירוגין קמח וחלב עד שהכל משולב. מערבבים בעדינות את האוכמניות ושופכים את התערובת לתבנית האפייה מוכנה.
לציפוי:בקערה קטנה לשלב את הסוכר, קמח ואגוז מוסקט.
מוסיף את החמאה ולעבוד לתוך החומרים יבשים באמצעות מזלג לשלב. המשך עד לתערובת יש מרקם פירור דמוי.
מפזרים את התערובת על גבי העוגה.
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 35 דקות או עד הזהב בצבע. מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה.