קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות63
מגזין

סטייק פרוס קרמי ותפוחי אדמה

סטייק פרוס קרמי ותפוחי אדמה
אם יש לכם בצל, שמן צמחי, תפוחי אדמה חדשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: סטייק פרוס שום עם גרגיר וחזרת תפוחי אדמה בייבי, סטייק פרוס עם ארוגולה, ו סטייק סינטה פרוס.

הוראות

1
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד שהם מתחילים לרכך, על 3 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהוסיף את sirloin פרוס. מבשלים ומערבבים עד שהבשר כבר לא ורוד, ומתחילים להשחים בקצוות, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את תפוחי האדמה, מרק פטריות שמנת וחלב. להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה