אבזם שזיפים
אבזם שזיף יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 392 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שזיפים בשלים, חמאה, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אבזם שקד-שזיף, שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים, ו דבש, שזיף וג'לי אוכמניות עם סורבה שזיף.
הוראות
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, לנצח חמאה 1 כוס סוכר עד חלקה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בקליפת לימון.
בקערה קטנה, מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח ואגוז מוסקט. מערבבים חצי מתערובת הקמח לתוך תערובת החמאה, ולאחר מכן מוסיפים את החלב, ואחריו את תערובת הקמח הנותרת; מערבבים רק עד משולב. לגרד את הבלילה לתוך חמאה משוריינת 8 אינץ ' זכוכית מרובעת או קרמיקה אפיית מחבת ולפלס להפיץ. חופפים פרוסות שזיפים בשורות או מעגלים קונצנטריים מעל הבלילה. בקערה קטנה, לערבב הנותרים 2 כפות סוכר וקינמון; מפזרים באופן שווה על שזיפים.
אופים בתנור רגיל או הסעה 325 עד ששיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 45 עד 50 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.