קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

אבטיח ופופס פטרוזיליה

אבטיח ופופס פטרוזיליה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 81 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה מושלם עבור קיץ. גשו לסופר וקנו מים, פטרוזיליה שטוחה, סירופ פשוט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ רציני אוכל יש 151 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. נסו אבטיח ופטרוזיליה קרח פופס, מנגו-פטרוזיליה פופס, ו פופס בקר עם רוטב אננס ופטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הסוכר והמים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס והתערובת שקופה. כבה את החימום ותן להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הוסף כל תבלינים לפני התערובת מתחילה להתבשל; להוסיף כל עשבי תיבול רק לאחר כיבית את החום. אחסן סירופים פשוטים וחדורים במיכלים אטומים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3
עבור פופס: לקלף לחתוך בגסות את האבטיח. אתה צריך לאכול ליטר אבטיח. פירה האבטיח, משאיר חתיכות אם אתה רוצה, כל עוד הם קטנים מספיק כדי לשפוך לתוך התבניות. אתה צריך על 21/4 כוסות (18 fl עוז) של פורה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
4
להעביר את אבטיח puréed לקערה או קנקן מדידה עם זרבובית לשפוך.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים את הסירופ הפשוט לתוך אבטיח puréed עד שהטעם מתוק למדי. קוצצים את הפטרוזיליה דק מאוד ומוסיפים אותה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
אבטיחאבטיח
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6
יוצקים את התערובת לתוך תבניות פופ הקרח שלך, משאיר קצת מקום בחלק העליון לתערובת להרחיב. הכנס מקלות להקפיא עד מוצק, 4 עד 5 שעות. Unmold ולהעביר שקיות פלסטיק לאחסון או לשרת בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר