קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

אבטיח מוקפץ וגלידת לימון

אבטיח מוקפץ וגלידת לימון
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . אם יש לך אבטיח, סוכר, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אבטיח לימון-ליים אגואה פרסקה, בירה קרה קפה לאטה קרח פופס, ו ארטיקים אבטיח שנטבע.

הוראות

1
כדי להכין שכבת אבטיח, לשלב 1/4 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה; לבשל 30 שניות, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מערבבים מנטה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות. מסננים דרך מסננת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים אבטיח בבלנדר; תהליך עד חלקה. מסננים פירה דרך מסננת לקערה עם סירופ מנטה; לחץ עם גב של כף כדי לחלץ מיץ. להשליך מוצקים. מערבבים במיץ ליים; מכסים ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים על 2 1/2 כפות אבטיח תערובת לתוך כל אחד 8 תבניות פופ קרח. להקפיא 1 1/2 שעות או עד כמעט להגדיר. מסדרים 1 מקל עץ לתוך תערובת, להיות זהיר לא לדחוף דרך לתחתית של עובש. חזור למקפיא. להקפיא 1 שעה או עד קפוא.
מרכיבים שתצטרך
4
כדי להכין שכבת לימון, לשלב 6 כפות סוכר 1/2 כוס מים בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה; לבשל 30 שניות, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים לתוך קערה; מערבבים מיץ לימון, מיץ תפוזים, ותמצית. מגניב 15 דקות; כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר תבניות מן המקפיא.
7
יוצקים על 3 כפות תערובת לימון על תערובת אבטיח קפוא בכל עובש. להקפיא 2 שעות או עד קפוא לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך