קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות52
מגזין

אג'בר (פלפל אדום קלוי ותבלינים חצילים)

אג'בר (פלפל אדום קלוי ותבלינים חצילים)
Ajvar (פלפל אדום קלוי ותבלינים חצילים) עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 44 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל, שום, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו Ajvar (פלפל אדום קלוי סרבי להתענג), Ajvar (רוטב פלפל אדום קלוי סרבי), ו רוטב חציל ופלפל קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הפלפלים לשניים ולהסיר גזע, זרעים, וממברנות לבנות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
חותכים את החצילים בחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3
מניחים פלפלים וחצילים לחתוך צדדים על תבנית אפייה גדולה ומניחים אותו בתנור כ 4 אינץ ' מתחת למטאטא. מטגנים עד שקליפות הפלפל נשרפות ומשחירים והחציל רך באמצע. שחור יותר אתה מקבל את הפלפלים, טוב יותר את הטעם, אז אל תתביישו! אם אתה מוצא כמה מושחרים לפני אחרים, להעביר אותם סביב על תבנית האפייה, כך שהם יצלו באופן שווה. כמו הפלפלים להשחיר, להסיר אותם לקערה גדולה לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק. כאשר החציל הוא מכרז, להסיר אותו לצלחת או קרש חיתוך. לגרוף את הבשר, להשליך כל זרעים גדולים, ולמקם אותו במעבד מזון עם זיתים ושום. תהליך עד חלקה. אפשר לפלפלים קיטור בקערה המכוסה עד שהם קרירים. לאחר מכן לקלף את העור מושחר; העור יותר להסיר, טוב יותר, אבל אל תדאג אם אתה לא יכול לקבל כל קצת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים אותם לחציל במעבד המזון ודופק לקצוץ אותם דק אבל לא למזג אותם למשחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
הסר לקערה ולהוסיף את החומץ, פלפל חריף, ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.