קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

אגוז & סטילטון orzotto עם סקווש קלוי & רוטב פורט

אגוז & סטילטון orzotto עם סקווש קלוי & רוטב פורט
אגוז & סטילטון orzotto עם סקווש קלוי & רוטב פורט יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לך ציפורן, אגוז מוסקט, שאלוט בננה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו חזה תאנה וסטילטון ממולאים טורקיה עם רוטב פורט, סטייק עם סטילטון-פורט חמאה, ו המבורגרים מאובקים עם יין פורט וסטילטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות את אגוזי מלך 100g במים בן לילה. מסננים דרך מסננת, לשים במחבת לכסות עם מים 300ml. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 15 דקות. מסננים שוב, לחזור למחבת עם המניה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים לתוך בלנדר, להתמזג על בינוני במשך 5 דקות, ואז מסננים בחזרה למחבת. הגדר בצד עד שלב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הפוך את הרוטב: לרכך את שאלוט בשמן על חום עדין במשך 10 דקות. מערבבים את התבלינים ואת המלאי, להגדיל את החום ולהפחית על ידי שלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
יוצקים בנמל ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות. מסננים למחבת נקייה ולהפחית מעל חום גבוה עד מעובה, על 10 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
עבור הדלעת, מחממים את החמאה במחבת חסינה. מטגנים את הדלעת במשך 3-4 דקות, ולאחר מכן מערבבים את האגוזים עם קינמון, סוכר וקורט של מלח. צלי במשך 15-20 דקות או עד מכרז. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סכין קילוףסכין קילוף
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בינתיים, להכין את orzotto. לחמם את המניה אגוז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
8
מחממים את השמן וחמאה 25 גרם במחבת גדולה ועמוקה, מוסיפים את השאלוט ומתרככים במשך 10 דקות, אבל לא צבע. מערבבים את השום ומבשלים 3-4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר מהמחבת, להפריש, ואז לנגב את המחבת נקייה. להגביר את החום, להטות את השעורה וטוסט במשך 2-3 דקות, לשמור אותו זז כך שהוא לא לשרוף. מערבבים במהירות את שאלוט ושום בחזרה למחבת עם השעורה, ואז לשפוך את השמפניה. מערבבים היטב ומוסיפים מצקת מלאה של אגוז חם. מנמיכים את החום קצת ולהמשיך להוסיף מלאי כאשר orzotto נראה צמא, ערבוב מדי פעם כדי למנוע ממנו דבק למחבת. (Youll צריך בערך 500ml מלאי בסך הכל. לפצות את הסכום עם מלאי ירקות במידת הצורך.) לבשל עד השעורה הוא מכרז 35-40 דקות (יש לך הרבה יותר חסד עם זה מאשר עם אורז, כפי שהוא שומר על הנשיכה שלה במשך זמן רב יותר).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
שמפניהשמפניה
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
שעורהשעורה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
כאשר מבושל, להוסיף עוד מצקת חצי של מלאי (כדי לעצור את orzotto מלהתעבה כפי שהוא מתקרר), ולאחר מכן מערבבים את סטילטון ואת ידית של חמאה. מערבבים ועונה, לזכור סטילטון יכול להיות מלוח מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סטילטוןסטילטון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
11
כדי לשרת, לחמם את הרוטב, להוסיף קצת יותר פורט אם הוא עבה מדי, ואז לערבב את ג ' לי דומדמנית עד מומס ולסיים עם החמאה. כפית קצת רוטב על כל צלחת וגופייה עם כמה כפיות של orzotto.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
יציאהיציאה
12
מקשטים עם חצאי הסקווש והאגוזים הקלויים, כמה חתיכות קטנות של סטילטון ועלים.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
סטילטוןסטילטון
סכין קילוףסכין קילוף

מרכיבים

100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חצאים אגוזחצאים אגוז5001 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט1אוראו ממולאים כפוליםשמן חמניותשמן חמניות25חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה לא מלוחה, בתוספת כפתור נוסףחמאה לא מלוחה, בתוספת כפתור נוסף2שאלוט בננה, קצוץ דקשאלוט בננה, קצוץ דק1שן שום, קצוץ דקשן שום, קצוץ דק100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעורה פנינהשעורה פנינה1251 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמפניהשמפניה85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטילטון או צמחוני אלטרנטיבי, קוביות, בתוספת תוספת לשרתסטילטון או צמחוני אלטרנטיבי, קוביות, בתוספת תוספת לשרת1בננה שאלוט, קצוצה דקבננה שאלוט, קצוצה דק11 כף אורגנו מיובששמן חמניותשמן חמניות4גרגרי ערער, מרוסקים קלותגרגרי ערער, מרוסקים קלות1stick5cm קינמון שבור לשניים5cm קינמון שבור לשניים2צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ51תרמיל הל שחור או ירוקתרמיל הל שחור או ירוק1צביטהקורט אגוז מוסקט מגורדקורט אגוז מוסקט מגורד2001 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט3001 לב מפאלדי טרי אם אפשרפורט tawnyפורט tawny11 כף אורגנו מיובשג'לי דומדמניות אדוםג'לי דומדמניות אדום25חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח25חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1קטןדלעת סקווש, קלופים, deseededed וחותכים לקוביות 1cmדלעת סקווש, קלופים, deseededed וחותכים לקוביות 1cm25חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חצאים אגוזחצאים אגוז1צביטהקמצוץ קינמון טחוןקמצוץ קינמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםסוכר muscovado אורסוכר muscovado אור1קטןעלי גרגיר הנחלים, להגישעלי גרגיר הנחלים, להגיש