אגוז & סטילטון orzotto עם סקווש קלוי & רוטב פורט יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לך ציפורן, אגוז מוסקט, שאלוט בננה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו חזה תאנה וסטילטון ממולאים טורקיה עם רוטב פורט, סטייק עם סטילטון-פורט חמאה, ו המבורגרים מאובקים עם יין פורט וסטילטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות את אגוזי מלך 100g במים בן לילה. מסננים דרך מסננת, לשים במחבת לכסות עם מים 300ml. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 15 דקות. מסננים שוב, לחזור למחבת עם המניה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים לתוך בלנדר, להתמזג על בינוני במשך 5 דקות, ואז מסננים בחזרה למחבת. הגדר בצד עד שלב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הפוך את הרוטב: לרכך את שאלוט בשמן על חום עדין במשך 10 דקות. מערבבים את התבלינים ואת המלאי, להגדיל את החום ולהפחית על ידי שלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
יוצקים בנמל ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות. מסננים למחבת נקייה ולהפחית מעל חום גבוה עד מעובה, על 10 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
יציאה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
עבור הדלעת, מחממים את החמאה במחבת חסינה. מטגנים את הדלעת במשך 3-4 דקות, ולאחר מכן מערבבים את האגוזים עם קינמון, סוכר וקורט של מלח. צלי במשך 15-20 דקות או עד מכרז. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סכין קילוף
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בינתיים, להכין את orzotto. לחמם את המניה אגוז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
8
מחממים את השמן וחמאה 25 גרם במחבת גדולה ועמוקה, מוסיפים את השאלוט ומתרככים במשך 10 דקות, אבל לא צבע. מערבבים את השום ומבשלים 3-4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
הסר מהמחבת, להפריש, ואז לנגב את המחבת נקייה. להגביר את החום, להטות את השעורה וטוסט במשך 2-3 דקות, לשמור אותו זז כך שהוא לא לשרוף. מערבבים במהירות את שאלוט ושום בחזרה למחבת עם השעורה, ואז לשפוך את השמפניה. מערבבים היטב ומוסיפים מצקת מלאה של אגוז חם. מנמיכים את החום קצת ולהמשיך להוסיף מלאי כאשר orzotto נראה צמא, ערבוב מדי פעם כדי למנוע ממנו דבק למחבת. (Youll צריך בערך 500ml מלאי בסך הכל. לפצות את הסכום עם מלאי ירקות במידת הצורך.) לבשל עד השעורה הוא מכרז 35-40 דקות (יש לך הרבה יותר חסד עם זה מאשר עם אורז, כפי שהוא שומר על הנשיכה שלה במשך זמן רב יותר).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
שמפניה
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
כאשר מבושל, להוסיף עוד מצקת חצי של מלאי (כדי לעצור את orzotto מלהתעבה כפי שהוא מתקרר), ולאחר מכן מערבבים את סטילטון ואת ידית של חמאה. מערבבים ועונה, לזכור סטילטון יכול להיות מלוח מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סטילטון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
מצקת
11
כדי לשרת, לחמם את הרוטב, להוסיף קצת יותר פורט אם הוא עבה מדי, ואז לערבב את ג ' לי דומדמנית עד מומס ולסיים עם החמאה. כפית קצת רוטב על כל צלחת וגופייה עם כמה כפיות של orzotto.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
יציאה
12
מקשטים עם חצאי הסקווש והאגוזים הקלויים, כמה חתיכות קטנות של סטילטון ועלים.