קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

אגוז & סטילטון orzotto עם סקווש קלוי & רוטב פורט

אגוז & סטילטון orzotto עם סקווש קלוי & רוטב פורט
אגוז & סטילטון orzotto עם סקווש קלוי & רוטב פורט יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לך ציפורן, אגוז מוסקט, שאלוט בננה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו חזה תאנה וסטילטון ממולאים טורקיה עם רוטב פורט, סטייק עם סטילטון-פורט חמאה, ו המבורגרים מאובקים עם יין פורט וסטילטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות את אגוזי מלך 100g במים בן לילה. מסננים דרך מסננת, לשים במחבת לכסות עם מים 300ml. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 15 דקות. מסננים שוב, לחזור למחבת עם המניה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
יוצקים לתוך בלנדר, להתמזג על בינוני במשך 5 דקות, ואז מסננים בחזרה למחבת. הגדר בצד עד שלב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
הפוך את הרוטב: לרכך את שאלוט בשמן על חום עדין במשך 10 דקות. מערבבים את התבלינים ואת המלאי, להגדיל את החום ולהפחית על ידי שלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
4
יוצקים בנמל ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות. מסננים למחבת נקייה ולהפחית מעל חום גבוה עד מעובה, על 10 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
עבור הדלעת, מחממים את החמאה במחבת חסינה. מטגנים את הדלעת במשך 3-4 דקות, ולאחר מכן מערבבים את האגוזים עם קינמון, סוכר וקורט של מלח. צלי במשך 15-20 דקות או עד מכרז. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
סכין קילוףסכין קילוף
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
בינתיים, להכין את orzotto. לחמם את המניה אגוז.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
מחממים את השמן וחמאה 25 גרם במחבת גדולה ועמוקה, מוסיפים את השאלוט ומתרככים במשך 10 דקות, אבל לא צבע. מערבבים את השום ומבשלים 3-4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
הסר מהמחבת, להפריש, ואז לנגב את המחבת נקייה. להגביר את החום, להטות את השעורה וטוסט במשך 2-3 דקות, לשמור אותו זז כך שהוא לא לשרוף. מערבבים במהירות את שאלוט ושום בחזרה למחבת עם השעורה, ואז לשפוך את השמפניה. מערבבים היטב ומוסיפים מצקת מלאה של אגוז חם. מנמיכים את החום קצת ולהמשיך להוסיף מלאי כאשר orzotto נראה צמא, ערבוב מדי פעם כדי למנוע ממנו דבק למחבת. (Youll צריך בערך 500ml מלאי בסך הכל. לפצות את הסכום עם מלאי ירקות במידת הצורך.) לבשל עד השעורה הוא מכרז 35-40 דקות (יש לך הרבה יותר חסד עם זה מאשר עם אורז, כפי שהוא שומר על הנשיכה שלה במשך זמן רב יותר).
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שעורהשעורה
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
כאשר מבושל, להוסיף עוד מצקת חצי של מלאי (כדי לעצור את orzotto מלהתעבה כפי שהוא מתקרר), ולאחר מכן מערבבים את סטילטון ואת ידית של חמאה. מערבבים ועונה, לזכור סטילטון יכול להיות מלוח מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סטילטוןסטילטון
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
11
כדי לשרת, לחמם את הרוטב, להוסיף קצת יותר פורט אם הוא עבה מדי, ואז לערבב את ג ' לי דומדמנית עד מומס ולסיים עם החמאה. כפית קצת רוטב על כל צלחת וגופייה עם כמה כפיות של orzotto.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
יציאהיציאה
12
מקשטים עם חצאי הסקווש והאגוזים הקלויים, כמה חתיכות קטנות של סטילטון ועלים.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
סטילטוןסטילטון
סכין קילוףסכין קילוף

מרכיבים

100פלפל האבנרוחצאים אגוזחצאים אגוז5001 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט1אוראו ממולאים כפוליםשמן חמניותשמן חמניות25פלפל האבנרוחמאה לא מלוחה, בתוספת כפתור נוסףחמאה לא מלוחה, בתוספת כפתור נוסף2שאלוט בננה, קצוץ דקשאלוט בננה, קצוץ דק1שן שום, קצוץ דקשן שום, קצוץ דק100פלפל האבנרושעורה פנינהשעורה פנינה1251 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)85פלפל האבנרוסטילטון או צמחוני אלטרנטיבי, קוביות, בתוספת תוספת לשרתסטילטון או צמחוני אלטרנטיבי, קוביות, בתוספת תוספת לשרת1בננה שאלוט, קצוצה דקבננה שאלוט, קצוצה דק1גבינת פרמזן מגוררתשמן חמניותשמן חמניות4גרגרי ערער, מרוסקים קלותגרגרי ערער, מרוסקים קלות1stick5cm קינמון שבור לשניים5cm קינמון שבור לשניים2צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ51תרמיל הל שחור או ירוקתרמיל הל שחור או ירוק1צביטהקורט אגוז מוסקט מגורדקורט אגוז מוסקט מגורד2001 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט3001 לב מפאלדי טרי אם אפשרפורט tawnyפורט tawny1גבינת פרמזן מגוררתג'לי דומדמניות אדוםג'לי דומדמניות אדום25פלפל האבנרוחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח25פלפל האבנרושוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות1קטןדלעת סקווש, קלופים, deseededed וחותכים לקוביות 1cmדלעת סקווש, קלופים, deseededed וחותכים לקוביות 1cm25פלפל האבנרוחצאים אגוזחצאים אגוז1צביטהקמצוץ קינמון טחוןקמצוץ קינמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםסוכר muscovado אורסוכר muscovado אור1קטןעלי גרגיר הנחלים, להגישעלי גרגיר הנחלים, להגיש