אגוז אורן & טארט דבש
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? אגוז אורן & טארט דבש יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש צנוברים, דבש ברור, סוכר גלגלית זהב, וקמח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו טארט אורן שזיפים, סקווש, פטה ואורן אגוז טארט, ו טארט אגוז אורן עם קרם רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הצימוקים ואת פירות glac בקערה עם רום או מיץ, ואז להשרות עבור 1 hr.
מרדדים את הבצק על משטח מאובק קלות עם קמח, ולאחר מכן להשתמש בו כדי קו עמוק 23cm רופף תחתית פח. להשאיר את המאפה תלוי בקצוות, לדקור את הבסיס, ואז להירגע 1 hr.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ממלאים את מאפה עם נייר אפייה אפייה שעועית אפייה, ולאחר מכן עיוור לאפות במשך 8 דקות.
הסר נייר ושעועית, ואז לאפות במשך כ 5 דקות יותר. אפשר להתקרר קצת.
מקציפים את החמאה, סוכר, שקדים, קמח וביצים. מערבבים את הפרי, ואז לשפוך לתוך המקרה. פיזור על צנוברים, לחץ קלות אל פני השטח, ואז לטפטף עם דבש.
להחזיר את הטארט לתנור, להנמיך חום 180c/160c מאוורר / גז 4 ואופים במשך 40-50 דקות עד המשרד למגע. אם החומים העליונים מהר מדי, מכסים בנייר כסף. מגניב בקופסת השימורים. ישמור במקום קריר במשך 2 ימים ויקפא במשך 3 חודשים. הפשרה בטמפרטורת החדר למשך 5 שעות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "