קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אגוז אורן & טארט דבש

אגוז אורן & טארט דבש
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? אגוז אורן & טארט דבש יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש צנוברים, דבש ברור, סוכר גלגלית זהב, וקמח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו טארט אורן שזיפים, סקווש, פטה ואורן אגוז טארט, ו טארט אגוז אורן עם קרם רוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הצימוקים ואת פירות glac בקערה עם רום או מיץ, ואז להשרות עבור 1 hr.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מרדדים את הבצק על משטח מאובק קלות עם קמח, ולאחר מכן להשתמש בו כדי קו עמוק 23cm רופף תחתית פח. להשאיר את המאפה תלוי בקצוות, לדקור את הבסיס, ואז להירגע 1 hr.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
ממלאים את מאפה עם נייר אפייה אפייה שעועית אפייה, ולאחר מכן עיוור לאפות במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר נייר ושעועית, ואז לאפות במשך כ 5 דקות יותר. אפשר להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מקציפים את החמאה, סוכר, שקדים, קמח וביצים. מערבבים את הפרי, ואז לשפוך לתוך המקרה. פיזור על צנוברים, לחץ קלות אל פני השטח, ואז לטפטף עם דבש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
להחזיר את הטארט לתנור, להנמיך חום 180c/160c מאוורר / גז 4 ואופים במשך 40-50 דקות עד המשרד למגע. אם החומים העליונים מהר מדי, מכסים בנייר כסף. מגניב בקופסת השימורים. ישמור במקום קריר במשך 2 ימים ויקפא במשך 3 חודשים. הפשרה בטמפרטורת החדר למשך 5 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
טפטוף עם דבש לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "