קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אגוז מוקה טורט

אגוז מוקה טורט
אגוז מוקה טורט יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר מגורען, שבבי שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: טורט מוקה-אגוז, אגוז-Blackberry Torte עם מוקה חמאה, ו מוקה טורט.

הוראות

1
להפריד את הביצים: להפריד את הביצים, לחלמונים ולבנים (לראות איך להפריד ביצים).  הקפד לוודא שאין חתיכות של קליפה או חלמון ביצה בחלבון, וכי הקערה שבה אתה משתמש כדי להכיל אותם הוא נקי לחלוטין ללא שאריות של שומן. כל שומן החלמונים או שמן יהיה קשה לנצח את החלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להכין מחבתות עוגה: להכין שתי מחבתות עוגה 9 אינץ'. קו המחבתות עם נייר קלף או נייר שעווה. חמאה קלה הצדדים של המחבתות (לא הנייר).
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
מחממים תנור ל 177° (175°C). 
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
מערבבים יחד את אגוזי מלך הקרקע ואת פירורי הלחם בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מקציפים חלמונים עם סוכר: 
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מניחים את החלמונים לתוך קערת ערבוב והכה עד חלקה. מוסיפים לאט 3/4 כוס סוכר לבן וממשיכים להכות את החלמונים עד עבה וחיוור. (אני משתמש במערבל יד בשביל זה.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
החלבונים מקציפים, מוסיפים סוכר: באמצעות מיקסר לעמוד, להכות את החלבונים ביצה עם הקובץ המצורף whisk עד קצף.  טפטוף איטי ב 1/4 כוס סוכר לבן, והכה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מקפלים חלבוני ביצה תערובת אגוז לתוך תערובת חלמון: עם מרית גומי, בעדינות לקפל את חלבוני ביצה לתוך תערובת חלמון, לסירוגין עם תערובת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
אופים: כפית את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכן, קלף שכבות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
אופים במשך 25 עד 30 דקות ב 177° (175°C) עד חותם קל נשאר כאשר נגע.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
הפוך בסיס ציפוי מוקה: בעוד העוגה היא בישול להכין את בסיס ציפוי מוקה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
9
מניחים 1/2 כוס סוכר לבן ו 2 כפות של קורנפלור לתוך סיר. להפוך את החום על בינוני ומערבבים בהדרגה את הקפה ואת שבבי השוקולד. מערבבים ברציפות עד התערובת מתחילה להתבשל ולעבות די באופן משמעותי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
המשך לערבב בעוד התערובת מבעבעת במשך 1 דקה. לאחר מכן להסיר מחום ומערבבים את החמאה ותמצית וניל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
11
בואו להתקרר לחלוטין. (תוכלו לשלב בסיס מוקה זה לתוך קצפת כאשר אתה פרוסט את העוגה.)
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
12
בואו עוגות מגניב, להסיר מחבתות ולהסיר נייר: 
13
הסר את העוגות מהתנור להתקרר במחבתות במשך 10 דקות. הפעל סכין קהה סביב הקצוות של העוגות כדי להפריד אותו מן הצדדים של המחבתות.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
14
בזהירות להפוך את העוגות על מתלה. בזהירות לקלף ולזרוק את הקלף או נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
15
בואו להתקרר לחלוטין.  שים לב שאם אתה רוצה לעשות קדימה, אתה יכול לבשל את העוגות הראשונות, לתת מגניב לחדר זמני, לעטוף בניילון נצמד, להקפיא עד שאתה מוכן לכפור ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
16
להשלים את הציפוי: מקציפים את השמנת עד שהוא עבה למדי, ממש לפני הנקודה שבה אם אתה כל הזמן על הצלפה זה יהפוך חמאה. זה יעזור להחזיק את זה כמו ציפוי. לאחר קצפת, לקפל את הקצפת ואת בסיס מוקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
17
זה יכול להיות קצת מנוקד, ואם אתה מקפל את זה רק בקלילות, אתה יכול לקבל כמעט אפקט marbling של אור כהה עם ציפוי, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
18
מניחים עוגה אחת על מגש הגשה. כפור העליון.
19
מניחים את העוגה השנייה על גבי זה, כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.  
20
מגישים מיד, או לשמור מקורר עד הגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טורט בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "