אגוז-עוגת תפוזים
גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, אגוזי מלך, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגוז-עוגת תפוזים, עוגת תפוזים-אגוז, ו עוגת קפה תפוזים אגוז.
הוראות
מחממים תנור ל-350 ° F. מרססים מחבת קפיץ בקוטר 9 אינץ ' עם תרסיס שמן זית לא דביק.
מניחים נייר קלף עגול בתחתית מחבת ונייר ספריי.
לטחון אגוזי מלך במעבד עד הקרקע דק אבל לא אבקתי.
שלב אגוזי מלך הקרקע, קמח, ואבקת אפייה בקערה בינונית; להפריש.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים בקערה גדולה עד קצף, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד אור, עבה, צהוב חיוור, על 4 דקות. בהדרגה להוסיף תערובת קמח אגוז; ואז להוסיף מיץ תפוזים, קליפת תפוז, ושמן זית, פועם רק עד מעורבב.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
מניחים מחבת על גיליון אפייה מעוטר, ואופים עוגה עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה.
שחרר צדדים מחבת. בזהירות להפוך עוגה על מגש ולהסיר נייר קלף.
מפזרים אבקת סוכר על גבי עוגה ומגישים.