קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

אגוז, שוקולד, חטיפי שוקולד לבנים

אגוז, שוקולד, חטיפי שוקולד לבנים
צריך מתאבן חלב חינם? אגוז, שוקולד, חטיפי צ'יפס לבנים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, סוכר חום, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מייפל לבן, אגוז, חמוציות ועוגיית שוקולד צ'יפס לבנה, ו בננה אגוזים שוקולד צ'יפס (אפשרות טבעונית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת 8 אינץ ' עם רדיד nonstick.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
2
מערבבים את שני הקמחים, הסוכר החום, אבקת אפייה ומלח יחד בקערת ערבוב ולהגדיר aside.In קערה שנייה, ליילל ביצה, שמן, דבש וניל יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים רק עד מעורבב. מערבבים את האגוזים, שבבי שוקולד וצ ' יפס לבן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
יוצקים לתוך המחבת ומתפשטים לקצוות
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
אופים על המדף המרכזי במשך 18 עד 20 דקות או עד חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו להתקרר לחלוטין.
7
גזור ל-16 ריבועים