אגוזי לוז ופאי שוקולד עם קצפת וניל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 595 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם תמצית vanillan, ביצים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו משקאות חריפים בטעם שוקולד אגוזים עם שמנת מוקצפת וניל מומלחת, עוגות שוקולד עם ציפוי וניל קצפת, ו שוקולד, אגוזי לוז, ועוגת גלידה Vanillan (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה תנור התחתון 1/3 של התנור מחממים ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים 1/2 של שבבי שוקולד, אגוזי לוז, וקמח בקערה של מעבד מזון. דופק עד אגוזי לוז הם קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אגוזי לוז
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את תערובת אגוזי לוז לתוך קערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
שלב שבבי שוקולד הנותרים וסוכר במעבד המזון. תערובת עד התערובת היא הקרקע דק. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף את המים החמים עד השוקולד נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מוסיפים את הביצים, חמאה, וניל וקינמון. דופק עד תערובת מעורבב. להחזיר את תערובת אגוזי לוז למעבד מזון ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
אגוזי לוז
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
6
יוצקים את התערובת לתוך צלחת עוגה חמאה וקמח 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
7
אופים במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים את העוגה על מדף קירור מגניב במשך 1 שעה. (למעלה עשוי לפצח במהלך הקירור.) להכניס למקרר במשך 2 שעות. (עוגה יכולה להתבצע 1 יום מראש ומאוחסן במקרר). אפשר לעוגה לחזור לטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
9
בקערת ערבוב גדולה, לנצח את הקרם עד שהוא יוצר פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
10
מוסיפים את אבקת הסוכר, וניל וקינמון. המשך להכות עד קרם מחזיק פסגות נוקשות.