קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

אגוזי לוז וקרוני שקדים עם חצי פרדו כתום

אגוזי לוז וקרוני שקדים עם חצי פרדו כתום
אגוזי לוז וקרוני שקדים עם חצי-פרדו כתום עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגישה 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, יין, עמילן תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), פונדו שוקולד עם קליפת תפוז מסוכרת, פטל ועוגיות שקדים, ו עוגיות אגוזי לוז טבולות שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 93°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. צייר או עקבות 12 (3 אינץ') מעגלים 1 אינץ ' זה מזה על קלף ולהפוך נייר על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
שים חלבונים ביצה בקערה מתכת להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות לטאטא כל הזמן עד בקושי חם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
3
הסר קערה מחום והכה לבנים עם קמצוץ של מלח עם מערבל חשמלי עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף סוכר superfine 1/2 כוס, להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשה, מבריק. מקפלים הנותרים 1/4 כוס סוכר, ואז אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
אגוזיםאגוזים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
להעביר מרנג שקית מאפה צינור 12 סיבובים של מרנג בתוך עיגולים מצוירים על קלף.
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
5
אופים באמצע התנור עד יבש למגע ופריך, על 1 1/2 שעות. אם המקרונים אינם פריכים לאחר 1 1/2 שעות, לכבות את התנור ולתת לעמוד בתנור 30 עד 40 דקות יותר. מקרונים מקלפים קלף ומעבירים למדף להתקרר (מקרונים עשויים להידבק אם מקוררים על נייר).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
דק לגרר מספיק גרידה מתפוזים למדוד 1 1/2 כפיות. לסחוט 2 כוסות מיץ.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
מיץמיץ
2
להקציף יחד חלמונים, סוכר ועמילן תפוחי אדמה בסיר כבד 1 ליטר. בהדרגה להוסיף מיץ, לטאטא עד חלקה. מבשלים מעל חום מתון, מטאטא כל הזמן, עד מעובה ו רושם 77° על מדחום מיידי לקרוא, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
מיץמיץ
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים דרך מסננת עדינה מאוד לתוך קערת מתכת ומערבבים בגוון. מניחים קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ומערבבים מדי פעם עד שהתערובת קרה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
4
להקפיא במכונת גלידה עד רך קפוא.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
קרחקרח
5
מורחים חצי פרדו על צד שטוח (תחתון) של 6 macaroons העליון עם הנותרים macaroons, צדדים שטוחים למטה. לעטוף כל בניילון נצמד ולהקפיא עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
הסר גרידה מתפוז עם מקלף ירקות, ולאחר מכן להסיר כל מריר לבן מן גרידה. Julienne zest. לסחוט 1 מיץ כף.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
כתוםכתום
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
מכסים גרידה במים קרים בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מסננים בתוך מסננת ולשטוף מתחת למים קרים. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
לבשל סוכר בסיר יבש 1 ליטר כבד על חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
בעוד קרמל הוא בישול, להביא יין גרידה לרתיחה בסיר קטן. הטיית מחבת קרמל בזהירות לשפוך יין עם גרידה (קרמל יהיה להקשיח קיטור במרץ). מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס. מערבבים במיצי תפוזים ולימון, ואז מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
כתוםכתום
לימוןלימון
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
6
בואו macaroons מלא להתרכך 20 עד 25 דקות בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לשרת עם סירופ יין.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ייןיין
1
* ניתן להקפיא עד 2 ימים.* סירופ יין יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ייןיין