אגוזי לוז וקרוני שקדים עם חצי פרדו כתום
אגוזי לוז וקרוני שקדים עם חצי-פרדו כתום עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגישה 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, יין, עמילן תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), פונדו שוקולד עם קליפת תפוז מסוכרת, פטל ועוגיות שקדים, ו עוגיות אגוזי לוז טבולות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 93°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. צייר או עקבות 12 (3 אינץ') מעגלים 1 אינץ ' זה מזה על קלף ולהפוך נייר על תבנית אפייה.
שים חלבונים ביצה בקערה מתכת להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות לטאטא כל הזמן עד בקושי חם.
הסר קערה מחום והכה לבנים עם קמצוץ של מלח עם מערבל חשמלי עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף סוכר superfine 1/2 כוס, להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשה, מבריק. מקפלים הנותרים 1/4 כוס סוכר, ואז אגוזים.
להעביר מרנג שקית מאפה צינור 12 סיבובים של מרנג בתוך עיגולים מצוירים על קלף.
אופים באמצע התנור עד יבש למגע ופריך, על 1 1/2 שעות. אם המקרונים אינם פריכים לאחר 1 1/2 שעות, לכבות את התנור ולתת לעמוד בתנור 30 עד 40 דקות יותר. מקרונים מקלפים קלף ומעבירים למדף להתקרר (מקרונים עשויים להידבק אם מקוררים על נייר).
דק לגרר מספיק גרידה מתפוזים למדוד 1 1/2 כפיות. לסחוט 2 כוסות מיץ.
להקציף יחד חלמונים, סוכר ועמילן תפוחי אדמה בסיר כבד 1 ליטר. בהדרגה להוסיף מיץ, לטאטא עד חלקה. מבשלים מעל חום מתון, מטאטא כל הזמן, עד מעובה ו רושם 77° על מדחום מיידי לקרוא, 5 עד 6 דקות.
יוצקים דרך מסננת עדינה מאוד לתוך קערת מתכת ומערבבים בגוון. מניחים קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ומערבבים מדי פעם עד שהתערובת קרה.
להקפיא במכונת גלידה עד רך קפוא.
מורחים חצי פרדו על צד שטוח (תחתון) של 6 macaroons העליון עם הנותרים macaroons, צדדים שטוחים למטה. לעטוף כל בניילון נצמד ולהקפיא עד מוכן לשרת.
הסר גרידה מתפוז עם מקלף ירקות, ולאחר מכן להסיר כל מריר לבן מן גרידה. Julienne zest. לסחוט 1 מיץ כף.
מכסים גרידה במים קרים בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מסננים בתוך מסננת ולשטוף מתחת למים קרים. להתייבש.
לבשל סוכר בסיר יבש 1 ליטר כבד על חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק.
בעוד קרמל הוא בישול, להביא יין גרידה לרתיחה בסיר קטן. הטיית מחבת קרמל בזהירות לשפוך יין עם גרידה (קרמל יהיה להקשיח קיטור במרץ). מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס. מערבבים במיצי תפוזים ולימון, ואז מגניב.
בואו macaroons מלא להתרכך 20 עד 25 דקות בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לשרת עם סירופ יין.
* ניתן להקפיא עד 2 ימים.* סירופ יין יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.