קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות42
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אגוזי לוז-עוגיות מוקה בונבון

אגוזי לוז-עוגיות מוקה בונבון
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. עוגיות בונבון אגוזי לוז, עכבישי בונבון אגוזי לוז שוקולד מריר, ו עוגיות מרנג מוקה אגוזי לוז דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר קונדיטורים עד לקבלת אור ותפוח.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב וניל ואבקת אספרסו עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
3
מוסיפים לתערובת מוקרמת.
4
שלב קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מעצבים כפית בצק גדושה סביב כל אגוז לוז ויוצרים כדור.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים בחום של 350 למשך 8-10 דקות או עד שהתחתיות משחימות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר למתלים כדי להתקרר.
9
לזיגוג אספרסו מניחים סוכר קונדיטורים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
שלב את אבקת האספרסו והווניל עד להמסה; הוסף לקערה. מערבבים מספיק שמנת כדי להשיג עקביות טבילה; מניחים בצד. לזיגוג שוקולד, שלבו את הסוכר, השוקולד והשמנת של הקונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
טובלים מחצית מהעוגיות בזיגוג אספרסו. טובלים את העוגיות שנותרו בזיגוג שוקולד; אפשר לעודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
12
מניחים על נייר שעווה ומפזרים ג ' ימי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי חום לקישוטציפוי חום לקישוט
13
הניחו לעמוד עד להתייצבות.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

ניתן לשלב עוגיות עם שרי שמנת, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "