אגוזי לוז, ריקוטה, ופסטו לימון
אגוזי לוז, ריקוטה, ופסטו לימון עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 9 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת ריקוטה חלב מלא, שן שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סתיו פסטו בליץ (אורגנו-אגוזי לוז פסטו), ריקוטן ושוקולד-Calzones אגוזי לוז, ו כדורי ריקוטה מצופים אגוזי לוז עם ענבים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
עם ריצת מעבד, טיפה שן שום לתוך המכונה להתמזג עד קצוץ דק.
מוסיפים אגוזי לוז, בזיליקום, ו 2 כפות שמן זית; לעבד עד אגוזי לוז ובזיליקום הם קצוצים דק.
מוסיפים גבינת ריקוטה, מיץ לימון, קליפת לימון, הנותרים 3 כפות שמן זית; תהליך עד מעורבב היטב.
העברת תערובת לקערה קטנה ומערבבים גבינת פקורינו רומנו. מתבלים לפי הטעם עם מלח ים ופלפל שחור טחון טרי. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים.