קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות5
מגזין

אגוזי לוז, ריקוטה, ופסטו לימון

אגוזי לוז, ריקוטה, ופסטו לימון
אגוזי לוז, ריקוטה, ופסטו לימון עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 9 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת ריקוטה חלב מלא, שן שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סתיו פסטו בליץ (אורגנו-אגוזי לוז פסטו), ריקוטן ושוקולד-Calzones אגוזי לוז, ו כדורי ריקוטה מצופים אגוזי לוז עם ענבים קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עם ריצת מעבד, טיפה שן שום לתוך המכונה להתמזג עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
2
מוסיפים אגוזי לוז, בזיליקום, ו 2 כפות שמן זית; לעבד עד אגוזי לוז ובזיליקום הם קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
שמן זיתשמן זית
באזיל!באזיל!
3
מוסיפים גבינת ריקוטה, מיץ לימון, קליפת לימון, הנותרים 3 כפות שמן זית; תהליך עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מיץ לימוןמיץ לימון
קליפת לימוןקליפת לימון
שמן זיתשמן זית
4
העברת תערובת לקערה קטנה ומערבבים גבינת פקורינו רומנו. מתבלים לפי הטעם עם מלח ים ופלפל שחור טחון טרי. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מלח יםמלח ים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

ציוד