אגוזי פקאן בטעם מסוכרים
אגוזי פקאן מסוכרים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצאי פקאן, אבקת שום, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פקאנים מסוכרים, פקאנים מסוכרים, ו פקאנים מסוכרים.
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). קו גיליון אפייה גדול rimmed עם רדיד אלומיניום.
מערבבים אבקת בצל, אבקת שום, 1 כפית מלח, אבקת קארי, ופלפל קאיין יחד בקערה קטנה.
מחממים דבש, חמאה, ונשארו 1/4 כפית מלח יחד בסיר על חום בינוני; מערבבים פקאנים לתוך תערובת הדבש.
הסר סיר מחום ולהוסיף תערובת תבלינים. לזרוק באופן שווה מעיל פקאן.
מורחים אגוזי פקאן מצופים בשכבה זוגית על תבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד פקאן יבש וקלוי, כ 40 דקות.
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין. פקאנים נפרדים.