אגוזים חריפים עם שום מטוגן, שאלוט ורוזמרין
אגוזים חריפים עם שום מטוגן, שאלוט ורוזמרין נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום היטב, רוזמרין, אגוזיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: אגוזים מעורבבים רוזמרין פיקנטי, אגוזים מתובלים בשום רוזמרין איטלקי, ו אגוזים קלויים רוזמרין פיקנטי / קוקטייל Nibbles.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את האגוזים בשכבה אחת על 2 גליונות אפייה מעוטרים. טוסט עד האגוזים הם זהובים וריחני, 8 עד 12 דקות, סיבוב המחבתות באמצע הבישול.
להעביר את האגוזים לקערה גדולה ולהניח בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת קטנה על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט ושום; ומטגנים עד הזהב, 3 עד 5 דקות.
להעביר את שאלוט ושום למגבות נייר. תניח בצד.ממיסים את החמאה ושופכים אותה על האגוזים.
מוסיפים את הרוזמרין, פתיתי פלפל אדום, סוכר חום, מלח ומערבבים היטב לשלב. לזרוק את השום הפריך ואת שאלוט.
מגישים חמים. האגוזים ניתן לחמם בתנור 300 מעלות F. במשך 10 דקות.