אגס-ג'ינג'ר הפוך עוגה
עוגת ג'ינג'ר-אגס הפוכה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם אגסים, ג'ינג'ר הקרקע, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת ג'ינג'ר אגס הפוכה, אגס-ג'ינג'ר הפוך עוגה, ו עוגת ג'ינג'ר הפוכה אגס (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 163°. גריז התחתון הצדדים של 8-או 9 אינץ ' מחבת מרובע עם קיצור.
בסיר 1 ליטר, להמיס 1/4 כוס חמאה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. מערבבים ב 2/3 כוס סוכר חום.
הסר מהחום. מערבבים ב 1/2 כפית ג ' ינג ' ר הקרקע.
יוצקים למחבת; להפיץ באופן שווה. מסדרים פלחי אגס מעל תערובת סוכר חום, חופפים בחוזקה ועושה 2 שכבות במידת הצורך.
מפזרים 1/4 כוס ג ' ינג ' ר גבישי באופן שווה על אגסים.
לזרוק 1 כף קמח 1/4 כוס ג ' ינג ' ר גבישי מעיל; להפריש. בקערה בינונית, מערבבים 1 1/3 כוסות קמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש. בקערה גדולה, לנצח 1 כוס סוכר חום ו 6 כפות חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, גירוד קערה מדי פעם, עד פלאפי. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד חלקה.
תוסיף וניל. בהדרגה להכות בתערובת קמח לסירוגין עם חלב, מכות לאחר כל תוספת עד חלקה. מערבבים בתערובת ג ' ינג ' ר קמח.
מורחים את הבלילה על אגסים וג ' ינג ' ר.
אופים 55 עד 65 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 15 דקות על מתלה קירור. בינתיים, בקערה בינונית מקוררת, להכות קצפת במהירות גבוהה עד שהוא מתחיל להתעבות. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען 1/4 ג ' ינג ' ר הקרקע כפית, להכות עד פסגות רכות טופס.
הפעל סכין סביב צידי מחבת כדי לשחרר את העוגה.
מקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על פני מחבת; להפוך צלחת פאן מעל.
מגישים עוגה חמה עם קצפת ג ' ינג ' ר. עוגת חנות מכוסה באופן רופף.