אגס הפוך עוגת תבלינים היא צמחוני קינוח. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. לך לחנות ותרים ביצה, טחון, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת אגס הפוכה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כדי להכין עוגה, לארגן פרוסות אגס spokelike בתחתית מחבת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול, עובד ממרכז המחבת לקצה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
3
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
4
מערבבים קמח ואת המרכיבים הבאים 7 (דרך קינמון) בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים סוכר מגורען ו 5 כפות חמאה בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להוסיף וניל וביצה; לנצח היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מוסיפים תערובת קמח ו 3/4 כוס חלב לסירוגין לתערובת סוכר, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. כפית הבלילה מעל אגסים; להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
לחם אגוזי מלך וצימוקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי על מתלה תיל. שחרר עוגה מצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה; הפוך עוגה על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
תן לנוח 2 דקות; להסיר מחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
כדי להכין זיגוג, לשלב 2 כפות חמאה, 1 כף מים, ומיץ בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ערבוב עד חמאה נמס. מערבבים בסוכר חום; מביאים לרתיחה.