אגס הפוך עוגת תבלינים
אגס הפוך עוגת תבלינים היא צמחוני קינוח. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. לך לחנות ותרים ביצה, טחון, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת אגס הפוכה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, לארגן פרוסות אגס spokelike בתחתית מחבת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול, עובד ממרכז המחבת לקצה.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואת המרכיבים הבאים 7 (דרך קינמון) בקערה.
מערבבים סוכר מגורען ו 5 כפות חמאה בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד אור ורך.
להוסיף וניל וביצה; לנצח היטב.
מוסיפים תערובת קמח ו 3/4 כוס חלב לסירוגין לתערובת סוכר, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. כפית הבלילה מעל אגסים; להפיץ באופן שווה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי על מתלה תיל. שחרר עוגה מצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה; הפוך עוגה על צלחת.
תן לנוח 2 דקות; להסיר מחבת.
כדי להכין זיגוג, לשלב 2 כפות חמאה, 1 כף מים, ומיץ בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ערבוב עד חמאה נמס. מערבבים בסוכר חום; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; מערבבים ב 1 1/2 כפות חלב חמאה.
בואו לעמוד 2 דקות; לשפוך זיגוג שווה על העוגה.