אגס וגבינה כחולה מאפה משולשים
אגס ומשולשי מאפה גבינה כחולים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מתאים ל-36 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 115 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם בצק עלים, חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. מתכונים דומים: אגס, כחול-גבינה מאפה משולשים, עוגת בצק עם אגס ושזיפים עם גבינה כחולה, ו בצל מתוק מקורמל עם גבינה כחולה מאפה גאלט.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ממיסים את החמאה ושמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים את הבצל לתוך החמאה, ומבשלים עד הבצלים התרככו וקרמלו לחום עמוק, זהוב, 30 עד 40 דקות. מערבבים לעתים קרובות כמו בצל לבשל כדי למנוע מהם שריפה. לאחר סיום, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים בצד להתקרר.
השתמש בסכין חדה לחתוך כל גיליון של בצק עלים לתוך 9 ריבועים.
חותכים כל ריבוע בחצי באלכסון להניב 36 משולשים.
מניחים את המשולשים על סדיני אפייה מוכנים, ומעל עם בצל קרמל, אגסים, ו 1 כפית גבינה כחולה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמאפה נפוח וחום זהוב, 20 עד 30 דקות. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.