אגס ופרושוטו ברוסקטה
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, אגס, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. נסו להעביר את פרושוטו-פרושוטו עטוף אגס עם פרמזן, ברוסקטה עם פרושוטו, ו Prosciutto Bruschetta (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אגס, בצל, שמן זית, חומץ בלסמי, ותימין יחד בקערה; להפריש במשך 5 דקות.
מורחים גבינה כחולה על פרוסות באגט קלויות. תערובת אגס כפית על הגבינה הכחולה. למעלה עם פרושוטו.