אגס, פרושוטו & פרובולון Flatbread עם פקאנים מסוכרים
מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פקאנים מסוכרים, פלפל טחון, פרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סלט תרד ואגסים עם אגוזי פקאן רימונים מסוכרים, אספרגוס בגריל + לחם שטוח פרובולון, ו Prosciutto Provolone Panini (מתכונים דומים).
הוראות
על משטח מקומח קל לחלק את הבצק לתוך 6 כדורים משוטחים בגודל שווה, ולאחר מכן רול דק כל לתוך 7 או 8 אינץ ' צורות כפריות או סיבובים באמצעות סיכה מתגלגלת מקומטת קלות. להפריש לנוח על 15 דקות מכוסה קלות, עד מוכן לבשל.בעוד שלוחות שטוחים מחממים את השמן במחבת יצוקה גדולה או במחבת כבדה אחרת. הגדר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל למחבת; מכסים ומבשלים 3 דקות. לחשוף, חום נמוך בינוני לבשל 10 דקות יותר עד הזהב עם הקצוות מתחילים חום, ערבוב לעתים קרובות. Deglaze המחבת עם חומץ שרי, ערבוב עד התאדה.
הסר מהחום והנח בצד.השתמש במגבת נייר כדי לנגב קצת שמן צמחי על עוד ברזל יצוק או מחבת כבדה תחתית אחרת. הגדר מעל חום בינוני גבוה. ברגע המחבת הוא די חם, לבשל את הלחם שטוח, אחד בכל פעם, עד נפוח וחום כהה כתמים, על 1 ½ עד 2 דקות לכל צד. תניח בצד.מחלקים את תערובת הבצל באופן שווה על גבי כל אחד; מפזרים עם רוב הגבינה. למעלה כל אחד עם פרוסה פרושוטו, פרוסות pewar ומפזרים של הגבינה הנותרים וכמה פלפל לבן.
מניחים כמה שיותר של לוחות שטוחים עקף על מחבת broiler כפי שיתאים בנוחות לצלות עד הגבינה הוא חרוך מעט ואת הקצוות flatbread מתחילים חום, על 4 דקות בהתאם למרחק ממקור החום. חזור על הפעולה עם הלוחות הנותרים.
להעביר את לוחות שטוחים ללוח חיתוך או צלחת הגשה.
מפזרים לכל אחד מהם אגוזים ועלי קורנית. חותכים ומגישים חמים.