אגסים אפויים ברוטב פודינג מוקפץ
אגסים אפויים עם רוטב פודינג סאוטרן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר חום, חלמונים ביצה, סוכר מגורעןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו צרפתית בהבזק: רוקפור ואגסים קלויים ממולאים אגוז עם סירופ סאוטרן, אגסים עלומים ביין אדום עם רוטב וניל, ו אגסים אפויים סיידר עם רוטב טופי (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף אגסים, עוזב גבעולים שלמים, ואז הליבה מלמטה באמצעות חותך מלון כדור או סכין קטנה חדה. מערבבים יחד צימוקים, סוכר חום, חזה, ו 2 כפות
Suternes ולמלא חללי אגס בתערובת. לעמוד אגסים זקוף בתבנית אפייה חמאה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם ויוצקים כוס הנותרים
מכסים צלחת בחוזקה בנייר כסף ואופים באמצע התנור עד למכרז, 30 עד 40 דקות.
מעבירים אגסים למנה או צלחות באמצעות מרית מתכת להחזיק מילוי במקום ויוצקים נוזל בישול דרך מסננת לקערה.
לטאטא יחד חלמונים וסוכר מגורען בקערת מתכת גדולה ולהוסיף נוזל בישול חם בזרם, לטאטא כל הזמן. שים קערה על מחבת של מים בקושי רותח, או להכות עם מערבל חשמלי כף יד, עד תערובת הוא שולש נפח רושמת 71° על מדחום מיידי לקרוא, 3 עד 5 דקות.
מגישים אגסים חמים עם רוטב.
* אגסים ניתן אפוי 1 יום קדימה, מקורר, ואז מקורר, מכוסה. לחמם בנוזל בישול, מכוסה, בתנור 177° עד מחומם דרך, כ 15 דקות, לפני ביצוע רוטב.