אגסים מגולגלים ותפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אגסים מגולפים ותפוחים. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך אגסים anjou, ג'ינג'ר גבישי, מקלות קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרוב אדום עם נמל מחושל & אגסים, מקצפת פקאן טופי עם אגסים מחושלים, ו אגסים ושזיפים מיובשים ביין מחושל (טוב, סוג של) (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול וכבד במיץ תפוחים. לקשור את הקינמונסטיקס, זנגביל, וציפורן יחד ב cheeseclothbag עם חוט המטבח ולהוסיף את המיץ. מביאים רתיחה toa; להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים 15minutes, מכוסה חלקית, כדי להחדיר טעמים.
בינתיים, לסחוט את הלימון לתוך קערה גדולהשמיר עם מים. ליבת התפוחים והאגסים מהתחתית וקילפו אותם. ירידה מיידית לתוך lemonwater (כדי למנוע בראונינג) עד זמן ציד בלתי חוקי.
בזהירות להוסיף תפוחים לנוזל הלא חוקי הרותח, להפחית את החום, ומבשלים עד מכרז, 15 עד 20 דקות.
מוסיפים את האגסים למכרז נוזלי poachuntil, על 8 דקות.
מגניב את הנוזל הלא חוקי לטמפרטורת החדר ושקית תבלינים. להחזיר פירות לנוזל ומקרר בלילה.
כדי לשרת, למקם את הפרי, גזע-בסופו של דבר, על מגש סטנדור עוגה. מסננים חלק מהנוזל על הפרי.
למנה: 320 קלוריות, 79 גרם פחמימות, 1 גרם חלבון, ללא שומן או כולסטרול.