אגסים מוקפצים
אגסים מוקפצים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לך מלח, סוכר חום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 10%. נסו שעועית ירוקה מטוגנת ואגסים, וופלים מתובלים עם אגסים מוקפצים, ו אגסי סוכר חום מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק יחד אגסים ומיץ לימון.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים תערובת אגס, משליכים למעיל, ומבשלים כ 2 דקות; מוסיפים סוכר חום. מביאים לרתיחה; להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 5 דקות או עד אגסים רכים רוטב מתעבה מעט. מערבבים וניל ומלח.