קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

אגסים עלומים עם פטל ותאנים

אגסים עלומים עם פטל ותאנים
אם יש לך שעועית וניל, תאנים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: תאנים עלומות חמות עם פטל טרי, אגסים עלומים עם תאנים מתובלות, ו אגסים עלומים ופטל עם קינמון והל.

הוראות

1
לקלף וליבות האגסים.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
2
חותכים כל אגס במחצית לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
3
מערבבים מים ואת 4 המרכיבים הבאים (מים דרך ציפורן שלמה) בסיר nonaluminum גדול. לגרד זרעים מן שעועית וניל, ולהוסיף לתערובת סוכר; להשליך שעועית. מביאים את תערובת הסוכר לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
ציפורן שלמהציפורן שלמה
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מניחים אגסים, לחתוך צדדים למעלה, במחבת; מבשלים 25 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר חצאי אגס עם כף מחורצת, הזמנת תערובת הסוכר; מניחים חצאי אגס בצלחת רדודה גדולה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
6
להביא תערובת סוכר לרתיחה; לבשל עד מופחת 1 כוס (כ 30 דקות). מגניב.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
7
מגישים כל אגס חצי עם רוטב 2 כפות, 2 כפות פטל, ו 3 חצאי תאנה; לקשט עם sprig מנטה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
רוטברוטב
מנטהמנטה
אגסאגס
תאניםתאנים