אגסים עלומים עם פטל ותאנים
אם יש לך שעועית וניל, תאנים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: תאנים עלומות חמות עם פטל טרי, אגסים עלומים עם תאנים מתובלות, ו אגסים עלומים ופטל עם קינמון והל.
הוראות
חותכים כל אגס במחצית לאורכו.
מערבבים מים ואת 4 המרכיבים הבאים (מים דרך ציפורן שלמה) בסיר nonaluminum גדול. לגרד זרעים מן שעועית וניל, ולהוסיף לתערובת סוכר; להשליך שעועית. מביאים את תערובת הסוכר לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
מניחים אגסים, לחתוך צדדים למעלה, במחבת; מבשלים 25 דקות או עד מכרז.
הסר חצאי אגס עם כף מחורצת, הזמנת תערובת הסוכר; מניחים חצאי אגס בצלחת רדודה גדולה. כיסוי וצינה.
להביא תערובת סוכר לרתיחה; לבשל עד מופחת 1 כוס (כ 30 דקות). מגניב.
מגישים כל אגס חצי עם רוטב 2 כפות, 2 כפות פטל, ו 3 חצאי תאנה; לקשט עם sprig מנטה, אם תרצה.