אגסים קלויים עם גורגונזולה, דבש ופיסטוקים
אגסים קלויים עם Gorgonzola, דבש, ופיסטוקים עשויים להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. אם יש לך גבינת שמנת 3-פחות שומן, דבש, גבינת gorgonzola, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו דלעת קלויה עם פיסטוקים וגורגונזולה, אגסים קלויים עם ברי ופיסטוקים, ו גורגונזולה דולצ'ה עם אגסים קלויים ואגוזים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל אגס במחצית לאורכו.
מניחים חצאי אגס, לחתוך צדדים למטה, על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול.
אופים ב 450 במשך 30 דקות או עד רך משחימים קלות.
בעוד אגסים אופים, להביא חומץ בלסמי לרתיחה בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה; לבשל 4 עד 5 דקות או עד מופחת 1 1/2 כפות.
מערבבים גבינת שמנת, גבינת Gorgonzola, 1 כפית דבש, ומלח; מערבבים עד חלקה.
מניחים חצאי אגס חמים, לחתוך את הצדדים, על צלחות קינוח בודדים. כפית על 1 כף תערובת גבינה לתוך מרכז כל חצי אגס, לטפטף כל אגס עם 3/4 כפית סירופ בלסמי ו 1/2 כפית דבש.
מפזרים 1 כפית פיסטוקים על כל מנה.