קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות18
מגזין

אדום-דומדמניות-חזיר מזוגג רימון

אדום-דומדמניות-חזיר מזוגג רימון
אדום דומדמניות - חזיר מזוגג רימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 621 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ג'לי דומדמניות, חרדל דיז' ון, חצי חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-35 דקות. נסו תרנגולות משחק קורנית מזוגגות רימון עם מלית לחם אורן אגוז ודומדמניות, חזיר מזוגג דומדמניות של קתי, ו צלעות חזיר מזוגגות דומדמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בשר חזיר בבישול איטי, יוצקים מיץ רימון, מכסים ומבשלים נמוך עד מחומם לחלוטין, 4 עד 6 שעות, צולה פעם או פעמיים. שים ג ' לי בסיר קטן על אש בינונית נמוכה לבשל, ערבוב, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, להשליך מוצקים. מכסים ומקררים ג ' לי עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בסיר קטן, לשלב 3 כפות. של בישול נוזלי מ בישול איטי עם ג ' לי, חרדל וסוכר חום. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר 1 כוס של נוזל בישול מ בישול איטי; להשליך.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
יוצקים תערובת ג ' לי על ירך חזיר. מכסה תנור ולהגדיל את החום גבוה. מבשלים במשך כ 30 דקות, צולה לעתים קרובות, עד מבריק מזוגג.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
להעביר בשר חזיר מגש ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי