אווז חג המולד עם זיגוג כתום
אווז חג המולד עם זיגוג תפוז עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 73 גרם חלבון, 153 גרם שומן ובסך הכל 1720 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו סוכר, אווז ביתי, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 82%. נסו את אווז חג המולד צלוי, האווז של חג המולד בעבר ואווז צלוי עם זיגוג מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים אווז עם מלח, מרווה ופלפל; דוקרים היטב את העור בעזרת מזלג.
חותכים שלושה תפוזים לרבעים; מקום בחלל אווז. תקע כנפיים מתחת לאווז; לקשור מקלות תופים.
מניחים עם החזה כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 2-3/4 עד 3-1/4 שעות או עד שמדחום בשר מצביע על 180 מעלות. (מכסים בצורה רופפת בנייר כסף אם אווז משחים מהר מדי). במידת הצורך, מסננים את השומן מהמחבת כשהיא מצטברת.
חותכים קליפה מהתפוזים שנותרו לרצועות דקות ארוכות; לחתוך תפוזים לחלקים, להשליך ממברנות. לְהַפְרִישׁ.
מניחים אווז על צלחת הגשה; מכסים ומניחים לעמוד 15 דקות. בינתיים, במחבת קטנה על אש בינונית, מבשלים ומערבבים סירופ תירס וסוכר עד שהסוכר נמס. מערבבים קטעי תפוז ומקלפים; חום דרך.
מברישים זיגוג על אווז. כף חתיכות תפוזים ומקלפים סביב אווז.