קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות62
מגזין

אווז חג המולד עם זיגוג כתום

אווז חג המולד עם זיגוג כתום
אווז חג המולד עם זיגוג תפוז עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 73 גרם חלבון, 153 גרם שומן ובסך הכל 1720 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו סוכר, אווז ביתי, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 82%. נסו את אווז חג המולד צלוי, האווז של חג המולד בעבר ואווז צלוי עם זיגוג מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים אווז עם מלח, מרווה ופלפל; דוקרים היטב את העור בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
אווז שלםאווז שלם
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
חותכים שלושה תפוזים לרבעים; מקום בחלל אווז. תקע כנפיים מתחת לאווז; לקשור מקלות תופים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אווז שלםאווז שלם
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3
מניחים עם החזה כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 2-3/4 עד 3-1/4 שעות או עד שמדחום בשר מצביע על 180 מעלות. (מכסים בצורה רופפת בנייר כסף אם אווז משחים מהר מדי). במידת הצורך, מסננים את השומן מהמחבת כשהיא מצטברת.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
חותכים קליפה מהתפוזים שנותרו לרצועות דקות ארוכות; לחתוך תפוזים לחלקים, להשליך ממברנות. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
6
מניחים אווז על צלחת הגשה; מכסים ומניחים לעמוד 15 דקות. בינתיים, במחבת קטנה על אש בינונית, מבשלים ומערבבים סירופ תירס וסוכר עד שהסוכר נמס. מערבבים קטעי תפוז ומקלפים; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
אווז שלםאווז שלם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מברישים זיגוג על אווז. כף חתיכות תפוזים ומקלפים סביב אווז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אווז שלםאווז שלם