אוכל סיני עם צ'או מיין עם אטריות פריכות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לך שמן צמחי, רוטב סויה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו עוף צ'או מיין עם אטריות, Chow Mein עוף מ ' ספר הבישול משלוח אוכל הסיני, ו עוף פריך צ'או מיין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את העוף, 1 כף יין אורז ו 1 כפית רוטב סויה בקערה בינונית. להשרות בטמפרטורת החדר בזמן שאתה להרכיב את שאר ingredients.In קערה נפרדת, לשלב את הנותרים 1/4 כוס רוטב סויה, הנותרים 3 כפות של יין אורז, המניה, חומץ אורז, שמן שומשום, רוטב צדפות, סוכר, רוטב צ ' ילי אדום, קורנפלור. תניח בצד.להביא 3 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול.
מחממים את השמן בווק או במחבת גדולה ל-360F ומוסיפים את האטריות.הם נאחזים יחד ויוצרים מעין פנקייק. מטגנים את זה בצד אחד במשך כ 5 דקות, או עד שהתחתית היא פריך, ואז הופכים את פנקייק אטריות עם מרית ומטגנים את הצד השני במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מסננים את פנקייק אטריות על מגבות נייר, לכסות בנייר אלומיניום, ולשמור במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מסננים את כל אבל 2 כפות השמן מן הווק ולהוסיף את העוף. מוקפץ עד שהוא מבושל כמעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
הסר את העוף מן המחבת ולהוסיף את השום וג ' ינג ' ר. מבשלים 30 שניות, ואז מוסיפים את הבצל, בוק צ ' וי, ברוקולי, כרוב, אפונה שלג וגזר. מערבבים ומטגנים את הירקות במשך 4 דקות או עד שהצבע בהיר. להחזיר את העוף למחבת, ומערבבים ברוטב. מכסים ומבשלים 3 דקות או עד שהירקות רכים והרוטב מתעבה.