אוכמניות Moonshine פופס
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-10 דקות. נסו אוכמניות Moonshine ארטיקים מתכון, אוכמניות פופס, ו אבטיח-אוכמניות קרח פופס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר והמים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס והתערובת שקופה. כבה את החימום ותן להתקרר.
הוסף כל תבלינים לפני התערובת מתחילה להתבשל; להוסיף כל עשבי תיבול רק לאחר כיבית את החום. אחסן סירופים פשוטים וחדורים במיכלים אטומים במקרר.
הפוך את Pops: לבחור את כל גבעולים או עלים מן אוכמניות ו purée אותם במעבד מזון. אתה צריך על 21/4 כוסות (18 אונקיות) של פורה.
מערבבים את אוכמניות puréed, סירופ פשוט, ומיץ לימון בקערה או קנקן מדידה עם זרבובית לשפוך. הטעם; הכמות המדויקת של סירופ פשוט ומיץ לימון יהיה תלוי כמה מתוק פירות יער היו מלכתחילה. שימו לב כי אוכמניות הם אחד פירות נדירים כי אתה לא רוצה להגזים כי הם נוטים להיות מתוק כפי שהם להקפיא. מערבבים את moonshine.
אם אתה רוצה, עכשיו זה הזמן לסנן את העורות על ידי לחיצה על תערובת אוכמניות gloppy למרות מסננת או מסננת באמצעות כף עץ, מרית גומי, או האגרוף שלך (אוכמניות כתם העור, כך אלה בוחרים את המסלול השלישי אולי כדאי ללבוש כפפות). או שלא, ולהשאיר אותם ב.
יוצקים את התערובת לתוך תבניות פופ הקרח שלך, משאיר קצת מקום בחלק העליון לתערובת להרחיב. הכנס מקלות להקפיא עד מוצק, 4 עד 5 שעות. Unmold ולהעביר שקיות פלסטיק לאחסון או לשרת בבת אחת.