אוכמניות Granita עם ברי Compote נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 174 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, קליפת לימון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו אבטיח-ברי גרניטה, גרגרי יער מעורבים, ו מאוורר עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין granita, מקום אוכמניות במעבד מזון או בלנדר; תהליך עד חלקה. עם מעבד מזון עדיין על, לאט לשפוך 1 כוס מים דרך מצנח מזון; תהליך עד מעורבב היטב. זן תערובת אוכמניות דרך מסננת בסדר לתוך קערה; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
שלב 1/2 כוס מים 3/4 כוס סוכר בסיר קטן על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מערבבים תערובת סוכר ו 3 כפות מיץ לתוך תערובת אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
יוצקים תערובת לתוך צלחת זכוכית 13 x 9 אינץ ' אפייה; תן מגניב לטמפרטורת החדר. להקפיא 1 1/2 עד 2 שעות או עד גבישי קרח מתחילים להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
4
הסר תערובת מהמקפיא; מערבבים היטב עם מזלג. להחזיר צלחת למקפיא; להקפיא 2 שעות, ערבוב כל 30 דקות או עד slushy. לכסות ולהקפיא 1 שעה.
5
כדי להכין קומפוט, מניחים 1 כוס תותים במעבד מזון או בלנדר; תהליך עד חלקה. מסננים תערובת תות דרך מסננת בסדר לתוך קערה; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
Compote
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
שלב 1/2 כוס מים, 1/3 כוס סוכר, וקליפה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה; להסיר מהחום. להיפטר מרינד.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'