אוכמניות-מאפינס Streusel שוקולד לבן
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו מאפינס אוכמניות-Streusel (קמח מחיטה מלאה לבן), בננה, שקדים & לבן שוקולד צ'יפס Streusel מאפינס, ו מאפינס אוכמניות ושוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 12 כוסות מאפין בגודל רגיל. בקערה בינונית, מערבבים יחד 2 כוסות קמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, להכות ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 3 עד 4 דקות או עד צהוב בהיר בצבע. במהירות נמוכה, לנצח בחלב. בעוד מיקסר פועל על מהירות נמוכה, להוסיף חמאה מומסת בזרם דק; לנצח 1 דקה.
על מהירות נמוכה, בהדרגה להכות בתערובת קמח רק עד incorporated.
מוסיפים וניל, אוכמניות וצ ' יפס; מערבבים בקצרה לשלב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
במעבד מזון, חומרי ציפוי streusel תהליך עם פולסים on / off עד בשילוב.
מפזרים באופן שווה על הבלילה בכוסות.
אופים 20 עד 24 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכזים לצאת נקי. מגניב על 5 דקות לפני ההגשה. לאחסן במיכל אטום.