אוכמניות קר בשמנת מתוקה
אוכמניות קר בשמנת מתוקה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אוכמניות, חלבוני ביצה, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת קרם תירס מתוקה עם אוכמניות, עוגיות קמח תירס עם אוכמניות טריות וקרם מתוק, ו עוגת אוכמניות וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
אנחנו מעדיפים להתחיל עם אוכמניות טריות ולא קפואות, כי פירות יער קפואים רבים מעובדים לעתים קרובות כראוי. כדי להתחיל, תמיין את האוכמניות שלך, ותשים בצד את הבשלות יתר על המידה כדי לאכול מיד. המפתח הוא להקפיא את פירות יער שטוח, באמצעות צלחת או תבנית אפייה במקפיא. לאחר פירות יער קפואים, הם יכולים להיות מועברים שקית מאוחסן עד שישה חודשים.
בעוד פירות יער קופאים, לשלב את החלבונים ביצה 1 כוס חלב במחבת על הכיריים, ולהביא רק מתחת לרתיחה, לטאטא כל הזמן.
תן לו להתבשל במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הדבש והמלח. לאחר מבשלים עוד דקה או שתיים, מסננים את התערובת לתוך קערה.
מוסיפים את החלב והסוכר הנותרים.
יוצקים את הרוטב לקנקן או מגיש צלחת וצינה; זה יהיה להתעבות כפי שהוא צמרמורת.
יוצקים את קרם מתוק מקורר על פירות יער קפואים כדי לשרת.