אוכמניות קראמבל עם קמח תירס-ציפוי שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אוכמניות להתפורר עם ציפוי קמח תירס-שקדים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שקדים, אוכמניות, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת אוכמניות עם ציפוי קראמבל שקדים, עוגת אוכמניות בר עם ציפוי קראמבל שקדים, ו שזיף-נקטרינה-בלאקברי קראמבל עם קמח תירס-ציפוי פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. חמאה 2 ליטר רדוד אפייה או שמונה 6 אונקיה ramekins (אם אתה משתמש ramekins, להכפיל את המילוי).
לטאטא את קמח התירס, קמח, סוכר חום ומלח בקערה. מערבבים את השקדים. לעבוד בחמאה עם האצבעות שלך עד לחלחל באופן שווה.
הפוך את המילוי: לזרוק את האוכמניות, סוכר מגורען, קמח ומיץ לימון בקערה.
להעביר את המילוי למנה מוכנה או ramekins ו נקודה עם 2 כפות חמאה. לסחוט חופנים של תערובת קראמבל לפזר על גבי הפרי.
אופים עד זהב תוסס, 40 עד 45 דקות.
בואו לשבת 10 דקות לפני ההגשה. למעלה עם קצפת או גלידה, אם תרצה.