אוליב פריטטה
אוליב פריטטן נטול גלוטן,, שלם 30 וצמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו פלפל קלוי, מלח ופלפל, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: פריטטה זית רוזמרין אפוי, ארטישוק ופריטטה זית עם גרוייר, ו חציל תינוקות, זית וגבינת עשבי תיבול פריטטה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מחממים את שמן הזית הבתולי במיוחד במחבת קטנה חסינת תנור בגודל 6 עד 8 אינץ ' על אש בינונית.
מוסיפים בצל לשמן החם ומבשלים עד שהוא רך ונימוח אך לא מקורמל - שומרים על הבצל לבן.
מוסיפים פלפלים קלויים וזיתים ומשלבים. מקציפים את הביצים עם חצי וחצי או חלב ומתבלים אותם במלח ופלפל. (לכו בקלות על המלח בגלל הזיתים.)
יוצקים את הביצים למחבת וממשיכים ליישב אותן לתחתית התבנית כמו חביתה. כשהביצים יציבות בתחתית ומוגדרות, מעבירים את התבנית לתנור למשך כ -10 דקות עד שהחלק העליון מזהיב.
חותכים ומגישים מהמחבת או הופכים את הפריטטה לצלחת הגשה.