אונדה-אונדה
Onde-Onde נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מים, סוכר דקל, קמח אורז דביק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Onde בטטה Onde (כדורי אורז גלוטן בטטה) (מתכונים דומים).
הוראות
רול או לחתוך את הסוכר לחתיכות 1/4 אינץ'. לארוז אותם לחתיכות בגודל אפונה על ידי לחיצה או שפשוף אותם בין אצבעות לחות. אל תדאג אם החתיכות נראות קשקשי או אבקתי—הסוכר יישב ולהישאר מגושמים בעת האופנה כדורי האורז. הפוך על 40 חתיכות.
מניחים את הבטטה בסיר קטן, יוצקים מספיק מים כדי לכסות, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום עד בינוני, ומבשלים במשך 20 דקות עד תפוח האדמה הוא מזלג מכרז.
ניקוז. ברגע שזה קר מספיק כדי למסור, לקלף את העור ולחץ את הבשר דרך מעתיק תפוחי אדמה לקערה קטנה.
שלב את קמח האורז עם בטטה ללוש עם הידיים שלך עד מעורבב היטב. הבצק צריך להיות רך מאוד ולח, אבל לא דביק.
הוסף מים או קמח נוספים עד שתקבל מרקם שיחזיק יחד כאשר התגלגל לתוך כדורים.
לצבוט חתיכה קטנה של הבצק לגלגל אותו לכדור על 3/4 אינץ ' בקוטר. עם האצבע המורה או הזרת שלך, לעשות חור בכדור ולמקם את נתח של סוכר דקל בפנים, צובט את הבצק סגור כדי לאטום את החור. השתמש במים במידת הצורך כדי להפוך את הקצוות לדבוק זה בזה.
מניחים על מגש מאובק עם קצת קמח אורז, וחוזרים עם הבצק הנותר.
יש צלחת עם קוקוס מגורד מוכן. ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ולשמור על רתיחה קבועה.
מוסיפים את הכופתאות למים ומערבבים בעדינות. מבשלים 4 עד 5 דקות, עד פני השטח נראה אטום למחצה.
הסר את הכדורים מהמים עם כפית מחוררת.
מגלגלים את הכדורים בקוקוס המגורד.
מגישים בטמפרטורת החדר. הכדורים ימשיכו, ללא הפרשות, במשך יומיים.